Disneyland Paris udvides med endnu en forlystelsespark

Nyheder
I går meddelte Disneyland Paris' direktør, at resortet indenfor det næste årti skal udvides med en tredje park - og at det højst sandsynligt bliver baseret på Marvels superhelte.
I går meddelte Disneyland Paris' direktør, at resortet indenfor det næste årti skal udvides med en tredje park - og at det højst sandsynligt bliver baseret på Marvels superhelte.

En skitse over hvordan en Iron Man-forlystelse kunne komme til at se ud i Disneyland Paris.

Lige siden Euro Disneyland (i dag Disneyland Paris) åbnede i 1992, har det været tiltænkt, at stedet skulle bestå af mindst 3 forlystelsesparker. I 2005 åbnede Walt Disney Studios og lige siden har rygter og spekulationer floreret om, hvad den tredje park mon skulle bestå af - og om den nogensinde ville blive bygget.

I går kunne Phillipe Gas, direktør for Disneyland Paris, offentliggøre planerne om at bygge resortets "tredje port" som det kaldes i Disney-jargon. Phillipe havde endda også selv et bud på, hvad det nye univers skal indeholde:

"En idé til den tredje park kunne være et superhelte-univers. Det ville give god mening i kølvandet på Disneys opkøb af Marvel sidste år. Konstruktionen af endnu en park i Paris er et langsigtet projekt og ting kan hurtigt ændre sig. Det kan vare helt frem til 2020 før der er truffet en endelig beslutning om parken tema. Tidspunktet for denne tredje park afhænger naturligvis også af, hvor hurtigt vi får færdiggjort den planlagt udvidelse af Walt Disney Studios," udtalte Philippe Gas til The Telegraph.

Sådan skulle en Marvel-forlystelsespark have set ud i Dubai. Projektet er nu droppet, men 
kan blive bragt til live igen i Frankrig.

Der har tidligere været planer om at bygge et storslået vandland ved navn "Lava Lagoon" i Disneyland Paris, men det lader nu til at blive skrottet til fordel for Spiderman, Hulk, Iron Man og de andre superhelte.

LÆS OGSÅ: "Sådan bliver Disneyland Paris' nye forlystelsespark"Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

BEKRÆFTET: Disneyland Paris får Ratatouille-forlystelse

Efter flere års spekulationer og halve udmeldinger går byggeriet til den længe ventede kæmpeforlystelse baseret på "Ratatouille" endelig i gang.

Disneyland Paris afslører grønt gigantprojekt

Et storslået ferieresort, hvor mennesket lever i ét med naturen og hvor økologi og vedvarende energi er i højsædet bliver meget snart en del af Disneyland Paris.

Sådan bliver Disneyland Paris' Marvel-park

Efter det blev offentliggjort at Disneyland Paris' kommende tredje park kan blive baseret Marvels univers, kan de europæiske Disney-fans meget vel blive mødt af dette syn, når de om cirka 10 år træder ind i den nye forlystelsespark.

Disneyland Resort Paris proppet til randen

I den forgangne weekend oplevede Disneyland i Paris en usædvanlig begivenhed. Resortet nåede sin maksimale kapacitet på 85.000 gæster på en enkelt dag. Det betød kaos og gratis goder for de ventende besøgende.

Disneyland Paris slår alle rekorder

For første gang nogensinde runder Disneyland Resort Paris de 15 mio. gæster der oprindeligt var målet for resortet. Derudover afslører det nyeste årsregnskab rekordhøj omsætning og omsider et overskud på bundlinjen.

Den 3. park i Disneyland Paris

Lige fra begyndelsen var det meningen at Disneyland Paris skulle have 3 parker. Men projektet 'Lava Lagoon' har længe været henlagt, indtil nu.