Babar-familien flytter ind hos Disney Channel

Nyheder
Den godmodige elefantkonge og hans familie fra den gamle franske animations-serie 'Babar' skal fremover være fast gæst på Disney Channel.
Den godmodige elefantkonge og hans familie fra den gamle franske animations-serie 'Babar' skal fremover være fast gæst på Disney Channel.


Tv-serien om Babar og hans royale elefantfamilie stammer fra Frankrig og blev første gang vist på fjernsyn i 1931 og havde også fast sendetid på dansk tv i en årerække. Nu har Babar fået et voldsomt comeback i USA, hvor legetøj og bamser med seriens figurer sælger i stor stil. Derfor har Disney nu valgt at adoptere de franske elefanter og sende dem ud til millioner af amerikanske tv-serere, hvor serien vil få det engelske navn "Babar and the adventures of Badou". Badou er Babars barnebarn der vil få ekstra fokus, når serien fra november vil køre på Disney Channel.

Disney har nemlig valgt at ændre i både rækken af karakterer og i selve historien i de enkelte afsnit. Disney Channels vil endnu ikke fortælle om der er tale om helt nye produktioner eller blot om ændringer i de originale afsnit.

Det vides endnu ikke om Babar vil blive vist på den danske version af Disney Channel.


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

TRAILER: "Tron" som animeret TV-serie

"Tron Uprising" er titlen på Disney XDs nye rekord dyre TV-serie, der er baseret på sci-fi filmen "Tron Legacy". Her kan du opleve traileren og se den officielle plakat.

Shake It Up: Dance, Dance

Disney Channel præsenterer en ny online danse-baseret konkurrence Shake It Up: Dance, Dance og opfordrer børn i hele Danmark til at være med og have det sjovt.

Her er traileren til Disney's dyreste animerede tv-serie nogensinde

Til sommer 2012 begynder TV-kanalen for drenge, Disney XD, at sende Tron Uprising, der efter sigende skulle være den dyreste produktion nogensinde hos Disney's afdeling for animerede TV-serier. Se her om pengene er givet godt ud.

Hannah Montana er slut og Miley Cyrus rigere end nogensinde før

Fjerde og sidste sæson af tv-serien "Hannah Montana" slog alle rekorder på Disney Channel og seriens altoverskyggende stjerne, Miley Cyrus, kun lukke og slukke programmet med et brag.

Rip, Rap & Rup på Eventyr

Rip, Rap & Rup på Eventyr var Disney's tredje animerede tv-serie og blev hurtigt en seerfavorit, også her i Danmark. Her kan du læse mere om serien og figurene.

Bubbi Bjørnene

Bubbi Bjørnene var Disney's første store animerede tv-satsning. Her kan du læse mere om baggrunden for serien, figurene, sangen om meget mere.