Snehvide filmatiseres - måske

Rygter
Efter nyheden om at Pinocchio skal vækkes til live i live action, går rygterne om, at flere klassiske Disney-eventyr skal filmatiseres. Snehvide og de syv små dværge kan blive den næste i rækken.
Efter nyheden om at Pinocchio skal vækkes til live i live action, går rygterne om, at flere klassiske Disney-eventyr skal filmatiseres. Snehvide og de syv små dværge kan blive den næste i rækken.


I en tidligere artikel her på DisneyOnline.dk kunne man læse, at man vil filmatisere Pinocchio. Men nu er flere Disney tegnefilmsklassikere blevet rygtet til også at komme på det store lærred.  

Der er nu tale om, at eventyret om Snehvide og de Syv Små Dværge skal laves i en live action remake.
Flere kilder bekræfter, at Natalie Portman måske er indvolveret i projektet som den nye Snehvide. Og i følge rygterne er det den franske instruktør Jean-Pierre Jeunet ("Amelie") der skal instruere filmen mens Brett Ratner, ("Rush Hour") skal være producer.  
 
 
Disneys nye Alice i Eventyrland har allerede langt overgået den gamle Disney-tegnefilm i økonomisk succes. 

Der er også mange andre filmfolk der efter Disneys filmatisering af Alice In Wonderland, har fået idéer til at filmatisere gamle eventyr. Bl.a instruktøren Katherine Hardwicke som vil lave en ny udgave af "Rødhætte". Her er det Amanda Seyfried og Gary Oldman, der skulle være med på rollelisten. En ny "Hans og Grethe"-film med Noomi Rapace og Jeremy Renner skal i følge rygterne også være på vej.

Kilde: Kino.dkKommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Pinocchio skal filmatiseres - men ikke af Disney

For langt de fleste mennesker er fortællingen om den levende dukke Pinocchio en vaskeægte Disney-historie. Men når eventyret om kort tid skal filmatiseret som live action, bliver en af Disneys rivaler der løber med produktionen.

Filmatiserer Tim Burton endnu en Disney-klassiker?

Tim Burtons 'Alice In Wonderland' har endnu ikke haft premiere, men allerede nu svirrer rygterne om, at Burtons næste projekt vil blive at filmatisere endnu en Disney-klassiker, nemlig Tornerose.

Ny aftale på vej mellem DreamWorks og Disney

Jeffrey Katzenberg, medstifter af DreamWorks og i dag chef for DreamWorks Animation, har siden 1990'erne haft et særdeles dårligt forhold til The Walt Disney Co. Alligevel lader det nu til at Disney fremover skal distribuere DreamWorks' filmproduktioner.

2011: Det Magiske År

Af uvisse årsager har The Walt Disney Company en usædvanligt lang række initiativer der alle bliver søsat i 2011. Disneys egne folk snakker internt om, at netop dette år bliver helt særlig magisk.

Disney vil købe Yahoo og EA

Gigantkoncernen Disney kan være på vej til at blive endnu større med et muligt opkøb af både Yahoo og Electronic Arts.

Ventede klassikere genudgives snart på DVD

Omsider kan det for mange snart blive en realitet at kunne føje film som Snehvide, Tornerose og Fantasia til samlingen med guldnumre.