Disney frigiver episk spiltrailer

Nyheder
'Epic Mickey' er titlen på det mest hypede spil fra Disney Interactive i mange år. Mickey Mouse har forladt sit småbørnspublikum med klubhuset på Playhouse Disney og begiver sig nu ind i en mørk og hjemsøgt version af Disneyland. Se den nye trailer her.
'Epic Mickey' er titlen på det mest hypede spil fra Disney Interactive i mange år. Mickey Mouse har forladt sit småbørnspublikum med klubhuset på Playhouse Disney og begiver sig nu ind i en mørk og hjemsøgt version af Disneyland. Se den nye trailer her.


Det er sjældent at de mest efterspurgte og omtalte platformspil kommer fra Disneys hænder. Men det er tilfældet denne gang, hvor det stort anlagte 'Epic Mickey' får premiere eksklusivt til Nintendo Wii den 30. november 2010.

Og Disney Interactive Studios har fået fuldstændig frie hænder til at være kreative med Disneys endeøse univers. Handlingen fører en modvillig Mickey Mouse tilbage til et velkendt sted, nemlig Disneyland. Men noget er forandret. "Det lykkeligste sted på jord" er pludselig blevet en tand mere dystert og knap så indbydende.

Se den nye trailer her:


I 'Epic Mickey' møder man alle de velkendte (samt mindre kendte og helt nye) Disney-figurer og der vil være bunker af små easter eggs og skjulte hints til jer hardcore Disney-fans.

De spiljournalister der allerede har testkørt 'Epic Mickey' lader til at være begejstrede. USA Today skriver: "Best action-adventure game!" og Time Magazine konkluderer kort og kontant: "Simply the best!".Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney erhverver sig børne-Facebook

Det sociale netværk Togetherville bliver kaldt for "Facebook for børn" og har over 4 millioner brugere. Togetherville er nu blevet opkøbt af The Walt Disney Company.

Disney lukker Propaganda Games og afskediger 70

Spilvirksomheden Propaganda Games der bl.a. har lavet "Turok" bliver nu lukket af Disney der købte selskabet for blot seks år siden. Det aktuelle konsolspil til filmen "Tron Legacy" bliver Propaganda's sidste.

"Epic Mickey" solgt i 1,3 mio. eksemplarer i USA

Selvom Disney's stort opslåede spil "Epic Mickey" blev lunkent modtaget i Europa, har det i løbet af den første måned på markedet i USA solgt 1,3 millioner eksemplarer.

Den dystre side af Disney

Nyt Disney-spil viser hidtil ukendte dystre sider af Mickey Mouse. Den populære mus er nemlig skyld i andre figurers ulykke og glemsel.

Toy Story Mania kommer til Nintendo Wii

Den splinternye forlystelse 'Toy Story Mania' er netop åbnet i to Disney-parker. Og nu skal attraktionen helt ind i vores stuer som videospil.

Disney udvider på spil-fronten

Disney Interactive Studios skal over de næste 10 år vokse med mere 250%.