Klokkeblomst får stjerne på Hollywood Walk of Fame

Nyheder
Nu får Mickey Mouse, Peter Plys og Anders And følgeskab af den lille fyrrige Klokkeblomst som i går kom med i det fine selskab i Hollywood. Hun fik ved stor opmærksomhed sin egen stjerne i fortorvet på den famøse Hollywood Walk of Fame.
Nu får Mickey Mouse, Peter Plys og Anders And følgeskab af den lille fyrrige Klokkeblomst som i går kom med i det fine selskab i Hollywood. Hun fik ved stor opmærksomhed sin egen stjerne i fortorvet på den famøse Hollywood Walk of Fame.


Hollywoods Walk of Fame med dets stjerner i fortorvsfliserne er som regele forbeholdt "ægte" stjerner fra filmens, musikkens og underholdningens verden. Men i går fik Disneys egen lille Klokkeblomst sin helt egen plads mellem andre kendisser som Muhammed Ali, Michael Jackson, Elvis og selvfølgelig Walt Disney.


Ved ceremonien var en Disney-skuespiller klædt ud som Klokkeblomst og fik overrækt trofæet på vegne af sin imaginære tvilling. Klokkeblomsts stjerne falder på 50-året for Hollywood Walk of Fame der blev startet i 1960 og som siden har lagt grund til mere end 2.400 stjerner.


Klokkeblomst er ikke den eneste fiktive figur med sig egen stjerne på Hollywood Walk of Fame. Den første af sin slags gik i 1978 til selveste Mickey Mouse (i anledningen af Mickeys 50 års jubilæum). Og siden har også Peter Plys, Anders And og Snehvide fået samme ære. Af andre figurer (som ikke er Disneys) kan fx nævnes Shrek og The Simpsons.

Mickey Mouses stjerne på Hollywood Walk of Fame fra 1978.
Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Trailer til 'Klokkeblomst og Ønskedyret'

Lige siden 2008 har Peter Pans lille makker, Klokkeblomst, optrådt solo i en række film, og nu er den syvende film i rækken snart klar. Se traileren til 'Klokkeblomst og Ønskedyret' her.

Tre Disney-film rykkere tættere på Oscar-nominering

Disney ligger sammen med Pixar lunt i svinget til at blive en Oscarstatuette rigere, når priserne uddeles i februar. Akademiet bag showet har godtaget hele tre Disney-animationsfilm, som kan blive nomineret til bedste animationsfilm.

Klokkeblomst får menneskekrop

Peter Pan's tryllebestøvede fe skal nu bære hovedrollen i sin egen spillefilm. Se hvem der skal lægge krop til "Tink".

ANMELDELSE: Klokkeblomst

I et forsøg på at opbygge endnu et multimillion-franchise ligesom Disney Princess, har Walt Disney Studios nu givet Klokkeblomst sin helt egen computeranimerede film. Og den er sød. Kvalmende sød

Tidligere Disney-chef får stjerne på Walk of Fame

Disney's tidligere topchef, Michael Eisner, har netop fået sin egen stjerne på Hollywoods eftertragtede 'Walk of Fame'.

Kendte stjerner som Disney-figurer

I anledningen af forlængelsen af 'The Year of a Million Dreams'-kampagnen, bringer vi her en fotoserie med kendte stjerner i rollerne som deres yndlings Disney-figurer.