'Brave' får nyt logo

Nyheder
Walt Disney Studios er den seneste tid blevet rutinerede i at ændre på deres filmtitler undervejs i produktionen. Bolt, Prinsessen og Frøen, To på Flugt (Tangled) har alle fået navneændringer og det samme skete også for Pixars kommende 'Brave' som nu også har fået nyt logo. Se det her.
Walt Disney Studios er den seneste tid blevet rutinerede i at ændre på deres filmtitler undervejs i produktionen. Bolt, Prinsessen og Frøen, To på Flugt (Tangled) har alle fået navneændringer og det samme skete også for Pixars kommende 'Brave' som nu også har fået nyt logo. Se det her:


Fem måneder efter at Pixars 2012-film 'The Bear and the Bow' ændrede navn til 'Brave', har animationsfilmen nu også fået det nye logo der kan ses ovenfor. Hvis man kigger rigtig godt efter, kan man få en lille forsmag på, hvordan et par af filmens figurer kommer til at se. Pixar-tegnerne har efterlad et par hints i dette titelkort som kan ses i øverste venstre hjørne af både 'B'et og 'E'et.

Her har en dedikeret Pixar-entusiast markeret stedet der viser et lille billede af filmens hoveperson Merida (tryk på billede for stort billede):


Logoet for filmen så således ud, dengang den stadig blev tituleret 'The Bear and the Bow':


'Brave' bliver Pixar Animation Studios' første forsøg på at lave en klassiske eventyrfortælling. Men mon ikke historien vil have en særlig Pixarsk stemning? Det vil vise når 'Brave' får verdenspremiere den 15. juni 2012.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Første kvindelige helt på vej i Pixar-film

Heltinden i Pixars kommende computeranimerede film "Brave" er pigen Merida. Det er første gang, Pixar lader en kvinde eller pige få hovedrollen. Og på tide mener Anne Christine Bech fra foreningen Women in Film and Tv.

PIRATVIDEO: Teaser trailer for "Brave" filmet i amerikansk biograf

Nogle mennesker kan simpelthen ikke vente med at vise hele verden de nyeste trailere. Og da vi heller ikke er de mest tålmodige mennesker, når det kommer til nye Disney-film, bringer vi med glæde dugfriske teaser trailere - også selvom de er filmet i dårlig kvalitet fra et biografsæde.

Første billede fra "Brave" - Pixars næste film

Det er endnu ikke meget vi har set til den kommende eventyrfilmen "Brave". Pixar Animation Studios bevæger sig nu ind på Disney's territorium med en klassisk prinsessefortælling, men med det sædvanlige Pixarske twist. Her kan du se det allerførste officielle billede fra filmen der viser prinsessen Merida i fuld aktion.

'Tangled' bliver til 'To på flugt'

Den danske titel på Disneys næste animerede "klassiker" ligger langt fra den engelske originaltitel 'Tangled'.

Fra 'Rapunzel' til 'Filtret'

Der har været snak om at den kommende tegnefilm Rapunzel skulle have en ny titel. Og nu er den nye titel blevet afsløret på Facebook.

Rapunzel får navneskift

Eventyret om pigen med det laaaange gyldne år får snart premiere som Disney-tegnefilm. Men selvom filmen er halvvejs i produktionen, skal filmens titel nu ændres. Og Disney har flere bud.