Disney Channel laver 'Det Søde Live til Søs' til spillefilm

Nyheder
Tv-serien om Zack og Codys liv ombord på et krydstogskib skal nu blive til en fuldlængde spillefilm. Og Disney Channel har flere lignende serie-til-film-projekter i ærmet.
Tv-serien om Zack og Codys liv ombord på et krydstogskib skal nu blive til en fuldlængde spillefilm. Og Disney Channel har flere lignende serie-til-film-projekter i ærmet.


Optagelserne til den nye film med den engelske titel 'The Suite Life Movie' begynder om få uger og vil være kulminationen på tv-serien 'The Suite Life On Deck's tre succesfulde sæsoner på Disney Channel.

The Suite Life Movie bliver en såkaldt Disney Channel Original Movie på lige fod med fx High School Musical. Og eftersom det netop er Disney Channel der skal producere filmen og ikke Walt Disney Pictures, skal man ikke forvente at denne film kommer i biograferne. The Suite Life Movie forventes at få premiere på Disney Channel og efterfølgende udgivelse på DVD og Blu-ray.


Filmen er skrevet af Michael Saltzman (Den Lyserøde Panter) og Robert Horn der også arbejder på en anden Disney Channel Original Movie med Ashley Tisdale: 'Sharpay's Faboulus Adventure' der bliver vist på Disney Channel i 2011.

I The Suite Life Movie bliver Zack og Cody involveret i et højteknologisk eksperiment, hvor de begynder at dele hinandens tanker, følelser og oplevelser og kommer til at afprøve den andens liv  på egen krop.

The Suite Life Movie instrueres af Sean McNamara og får premiere i 2011.Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Actionfyldt trailer til Phineas and Ferb-film

Den populære TV-serie fra Disney Channel, "Phineas and Ferb", har nu fået sin egen film. Se traileren her.

"Phineas and Ferb" går til filmen

Disney er blevet så glade for tv-serien "Phineas and Ferb", at de nu vil lave en hel film baseret på den.

Niels Brinck i juryen for talent-konkurrence på Disney Channel

Disney Channel arrangerer for anden gang den store nordiske talentkonkurrence, My Camp Rock, og i juryen findes i år Niels Brinck. Børn og unge fra Skandinavien har indsendt eksempler på deres sangtalenter til Disney Channel

Interview med Sterling Knight

Disney Channel Skandinavian har stillede Sterling Knight (kendt fra serien Sonnys Chance & Disney Channel filmen Starstruck) en række spørgsmål.

Premiere på den nye film Starstruck

Starstruck er en helt ny Disney Channel Original Movie, som handler om kærlighed, venskab og om at bestemme sig for, hvad der er vigtigt i livet. Filmen har premiere på Disney Channel fredag den 28. maj og slippes kort efter - den 1. juni på DVD som Extended Edition.

Premiere på sæson 2 af Sonnys Chance

I anden sæson af Sonnys Chance følger vi fortsat Allison “Sonny” Munroe, som, i seriens sæson 1, er blevet opdaget af en TV-producent og tilbudt en rolle i den populære ungdomskomediserie ”So Random!” .