Toy Story 3 skal ses i 3D - hjemme i stuen

Nyheder
At dømme efter en ny reklamebrochure, træder Disney sig meget snart ind i hjemme-3D-markedet, når Toy Story 3 inden længe udkommer på Blu-ray 3D.
At dømme efter en ny reklamebrochure, træder Disney sig meget snart ind i hjemme-3D-markedet, når Toy Story 3 inden længe udkommer på Blu-ray 3D.


Den nye Diamond Edition-udgivelse af Skønheden & Udyret har været på gaden i USA i nogen tid, og i den vedlagte reklamebrochure gemmer der sig et smugkig på, hvad Disney har gemt i ærmet til os: Toy Story 3 i Blu-ray 3D.

Det bliver første gang, at en Disney-film kan nydes hjemme i stuen i 3D. Der bliver ikke nævnt noget i brochuren om, hvornår vi skal sidde med 3D-briller på hjemme i privaten, men release forventes at falde samtidig med de almindelige DVD og Blu-ray-udgivelser.

Det vides endnu ikke om Toy Story 3 kommer i "hjemme-3D" her i Danmark.Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Pixar holder liv i legetøjet

Med 'Toy Story 3' fra 2010 har Pixar forsøgt at afrunde film-franchisen om det levende legetøj. Studiet har dog valgt at lade legetøjet leve videre i blandt andet kortfilm, og fremtiden kommer til at byde på en del nyt materiale med legetøjet.

Toy Story 3 vandt Golden Globe for bedste animationsfilm

I nat blev Pixar's "Toy Story 3" hædret med Golden Globe-pris for årets bedste animationsfilm. Både "To på Flugt" og "Alice i Eventyrland" måtte gå tomhændede hjem.

Disney vil have 3D film hjem i privaten

3D film skal ses derhjemme. Det lader til at være tesen fra Walt Disney Studios der i løbet af 2011 vil udgive hele 15 Blu-ray Disney-film i 3D der skal ses på fladskærmen i privaten.

Vind en "Toy Story 3"-DVD

Den mest anmelderroste film i hele 2010 og den mest succesfulde animationsfilm i historien udkommer snart på DVD her i Danmark. Du kan vinde et eksemplar af Pixars "Toy Story 3". Se her hvordan.

Ny trailer til Toy Story 3D

Se den nye trailer til de kommende 'Toy Story' 3D film

Toy Story 1 & 2 får repremiere i 3D - ny trailer!

Umiddelbart inden 'Toy Story 3' får premiere næste sommer, giver Disney/Pixar en unik mulighed for at se 1'eren og 2'eren i biograferne igen; denne gang i 3D. Se den nye trailer for 3D-versionen af de to klassikere her.