Nordens første Disney Store åbner i København

Nyheder
Foråret 2011 åbner den første nordiske Disney Store på Strøget, midt i hjertet af København. Den vil præsentere det helt nye Disney Store koncept, der – ved hjælp af den nyeste teknologi, interaktiv storytelling og eksklusivt merchandise – giver gæsterne mulighed for at opleve noget helt ud over det sædvanlige.
Foråret 2011 åbner den første nordiske Disney Store på Strøget, midt i hjertet af København. Den vil præsentere det helt nye Disney Store koncept, der – ved hjælp af den nyeste teknologi, interaktiv storytelling og eksklusivt merchandise – giver gæsterne mulighed for at opleve noget helt ud over det sædvanlige.
 
 
 
Åbningen af Disney Store i København er et led i Disneys fokus på ekspansion i Norden, og den nye konceptstore er en styrkelse af Disneys lokale nærvær og varemærke.
Københavns Disney Store er den første i Norden og bliver en unik destination udviklet til børn og deres familier. Det nyeste design er udviklet inden for Disney Store og integrerer den seneste teknologi. Det skaber en helt særlig besøgsoplevelse, med inspiration hentet i Disneys mest populære figurer og fortællinger. Københavns Disney Store vil også præsentere en lang række Disney merchandises, der vil være eksklusive for Disney Store.
 
 -   Som en del af Disney, er vi komittet til værdien af underholdning og eksklusive
     oplevelser, siger Teresa Tideman, senior vice president og joint managing director,
     Disney Stores Europe. Disney sætter nye standarder indenfor detailhandel ved at
     integrere teknologi og kreativt design, der sikrer, at hvert et besøg bliver en ny og
     mindeværdig oplevelse.
     Københavns Disney Store bliver en one-of-a-kind oplevelse for børn og deres familie,
     som kun Disney kan præsentere.
 
Åbningen af Disney Store i København er planlagt til at finde sted i for-sommeren 2011 og som den første Disney destination i Norden, vil åbningen også markere en styrkelse af Disneys lokale nærvær og varemærke.
 
-    Vi ser med stor spænding frem til åbningen af den første Disney Store i Norden og
     denne mulighed for at kunne invitere familier til at opleve Disney Magic midt i
     København for første gang, siger Casper Bjørner, Country Manager, The Walt Disney
     Company Nordic. Product licensing og retail inden for forretningsdelen Disney
     Consumer Products har en høj prioritet for vækst i Norden. Københavns Disney Store vil
     repræsentere et spektakulært vindue til præsentation af vores mange franchises og
     Disneys brand, og dermed spille en væsentlig rolle i udbredelsen af interessen for
     vores produkter hos øvrige detailhandlende og licensindehavere.
 
Det nye Disney Store koncept i København er denne sommer blevet introduceret i udvalgte Disney Stores i USA og Europa og åbningen i København er en ud af ca. 20 nye eller opdaterede Disney Stores verden over i 2010 og 2011.
 
       

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Se de første billeder: Velkommen til Disney Store København!

På torsdag åbner Nordens første Disney Store midt på Strøget i København. Butikken bliver den 11. i rækken af de nye "ekstreme Disney-butikker" som indtil videre har åbnet i Europa. DisneyOnline.dk var med på en rundtur inden åbningen. Se billederne fra snigpremieren og opdag, hvad der er så særligt ved denne butik.

Første nordiske Disney Store åbner i København 16. juni

Om en måned åbner Nordens første Disney Store midt på Strøget i København. Butikken er bygget op om et helt nyt koncept, som åbner for en interaktiv butiksoplevelse ud over det sædvanlige ved at kombinere Disneys klassiske fortælletraditioner med innovative tekniske løsninger.

Europas største Disney-butik på vej i Paris

Den Disney-butik der åbner på Strøget i København til foråret bliver en lilleput-forretning i sammenligning med "World of Disney"-butikken der p.t. er ved at blive bygget i Disneyland Paris. Se hvordan Europas største shoppingmekka for Disney-elskere kommer til at se ud.

MasterCard bliver officiel Disney-partner

The Walt Disney Company har fået en ny samarbejdspartner i hele Europa, mellemøsten og Afrika. MasterCard bliver Disney's officielle betalingskort i de næste seks år.

Disney's butikker skal være små forlystelsesparker

En butik skal ikke bare være en butik. Det mener Disney, der netop er gået i gang med at ombygge en stor del af deres Disney Stores fra almindelige indkøbslokaler til hvad der bedst kan betegnes som forlystelsesparker i miniatureformat.

Kæmpe 'Alice i Eventyrland'-udstilling kommer til København

Disney's hypede Tim Burton-film med Johnny Depp i hovedrollen bliver snart markedsført over hele verden. Og det kan betyde et helt unik Disney-visit i Danmarks hovedstad.