Stjernedesigner syer bryllupskjoler efter Disney-eventyr

Nyheder
En af USAs førende designere og distributører af brudekjoler har lavet en kollektion baseret på Disneys mest populære eventyr.
En af USAs førende designere og distributører af brudekjoler har lavet en kollektion baseret på Disneys mest populære eventyr.


I løbet af de seneste fem år har Disney Weddings oplevet en kæmpe fremgang og interesse fra eventyrhungrende romantikere der vil have et ægte Disney-bryllup. Der bliver årligt foretaget hundredevis af vielser i Disneyland og de andre Disney-parker verden over, og både smykker, tøj, reception, festlokaler, hestevognstur, bryllupsrejse og vielsesringe kan alle erhverves igennem Disneys bryllupsbrand "Disney Weddings". Og nu er en ny række designerkjoler også at finde i brochuren over Disney bryllupsprodukter.

Designeren og stordistributøren af bryllupskjoler, Alfred Angelo, har kreeret en kollektion på syv hvide kjoler der alle er inspireret af nogle af Disneys mest elskede prinsesser.


Disney-kjolerne er lavet som en del af Disney Fairy Tale Weddings" og sælges over hele USA og fra januar i flere modebutikker i Europa. De syv forskellige kjoler er baseret på Ariel fra "Den Lille Havfrue", Aurora fra "Tornerose", Belle fra "Skønheden & Udyret", Askepot, Jasmin fra "Aladdin", Snehvide og Tiana fra "Prinsessen & Frøen.

Her er en kort video der viser alle kjolerne og forklarer mere om tankerne bag: 
Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

1.200 Mickey Mouse-armbåndsure tilbagekaldt

Disney har udsendt advarsel om 1.200 ure som har vist sig at give udslæt og irritation på børns hud. Cirka 400 af de tilbagekaldte armbåndsure formenes at være solgt i Disneyland Paris.

Disney indgår tv-bryllup

Et af USA's mest populære tv-shows har indgået et storstilet samarbejdet med 'Disney Weddings'. Fremover vil de heldige familier i Extreme Makeover: Home Edition ikke alene modtage et nyt hus, de kan også få et ekstremt bryllup på ægte Disney-manér.

Disney-brudekjoler hitter i Danmark

Den succesrige brudekjolekollektion fra designeren, Kirstie Kelly, har nu også ramt Danmark. Butikken, 'Kennedys', i Randers er eneste leverandør i Danmark.

Disney til kamp mod fedme

Et nyt frugt- og grøntsagsprodukt skal gøre det lettere for travle familier at spise sundt.

Find Nemo bil

Citröen præsenterer nu en bil bygget på 'Find Nemo'.

Disney tæver Barbie

De nye 'Hannah Montana' dukker slår den klassiske Barbie-dukke med flere længder.