Olsen Banden skal skaffe Andeby læsere

Nyheder
Anders And's besøg i Danmark, hvor han møder kendte danskere som Sidney Lee og Lars Løkke Rasmussen, har gjort 'Anders And & Co.'-bladet populært igen. Nu skal Anders And møde ingen ringere end Olsen Banden.
Anders And's besøg i Danmark, hvor han møder kendte danskere som Sidney Lee og Lars Løkke Rasmussen, har gjort 'Anders And & Co.'-bladet populært igen. Nu skal Anders And møde ingen ringere end Olsen Banden.
 
 
Først var det Sidney Lee og statsminister Lars Løkke Rasmussen, der blev skrevet ind i historien 'Turen går til Danmark' i Anders And-bladet, i skikkelse af figurene Lars Grynte Grismussen og Slibri Lee.
Nu er det så filmaktuelle Olsen-Banden, der skal hjælpe det tidligere så kriseramte blad med at få flere læsere. 
For Anders And-bladet blev revet ned af hylderne, da Anders og ungerne i bladet fra den 16. september gæstede Danmark og mødte både dronningen, statsministeren og reality-stjernen.

 
I det nye nummer søger Anders And så hjælp hos Olsen-Banden, da han ved et uheld kommer til at låse sig ude af Onkel Joakims pengetank, selv om han skulle passe på sin onkels penge. Egon Olsen og co. viser sig dog ikke at være til at stole på, og pludselig kommer Bjørnebanden også ind i billedet.
Historien med den folkekære bande kommer som et led i forsøget på at genrejse Anders And-bladets popularitet i Danmark. Salget har på det seneste svigtet kraftigt, men Egmont Serieforlaget ser nu ud til at have fundet opskriften på succes.
 
Bladet 'Turen går til Danmark' fra 16. september blev udsolgt i 3321 butikker landet over, og mange interesserede har siden forgæves forsøgt at få fingrene i et eksemplar, skriver Ritzau.
Andeby er kendt for at være beboet af alle mulige væsner - især ænder - men ikke af rigtige mennesker. Egon, Benny og Keld bliver dog ikke andebyficeret og gjort til dyr, men optræder i det nye nummer som rigtige mennesker.

Olsen-Banden, som de ser ud i den nye animationsfilm.
 
Anders And-historien udkommer samme dag, som den nye animationsfilm med Olsen-Banden får premiere i landets biografer den 14. oktober. Olsen-Bandens besøg i Andeby begejstrer dog ikke tegneserie-kender Jakob Stegelmann fra DRs Troldspejlet: 'For mig virker det som et desperat forsøg på at skabe opmærksomhed om bladet. Deres løssalg er jo raslet ned, siger Jakob Stegelmann, som er fast abonnent, udtalte tv-værten til dr.dk i forbindelse med sidste "kendis-udgave" af bladet.'
 
Kilde: dr.dk

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Anders And nummer 3000 på gaden

Anders And må ikke indeholde sex, død og alvorlig sygdom, siger Anders And-forfatter Sune Troelstrup, der dog ikke vil udelukke, at man kan snige noget politik ind. I sidste uge udkom Anders And-blad nummer 3000.

Anders And & Co. flytter ind i din smartphone

Nu kan man hente hele Andeby-universet ned fra nettet. Den nye Anders And-app gør det muligt for første gang at udvælge sine yndlingshistorier digitalt.

Gæstestjerner kan ikke redde Anders And

I det nyeste nummer af Anders And & Co florerer mobningen frit i Rip Rap og Rups klasse. Historien er et forsøg på at give bladet en mere social ansvarlig profil. Tidligere har man forsøgt sig med fiktive gæstestjerner i bladet for at løfte salget.

Endelig skal Anders And og Andersine giftes

De har kærestet siden 1940, men på torsdag finder Anders ringen frem og frier til Andersine.

Anders Lund Madsen skriver historie til Anders And-blad

Talkshowværten Anders Lund Madsen har fået lov til at forfatte en historie til en kommende udgivelse af Anders And & Co.

Anders And bliver revet væk

Flere kiosker melder om udsolgt af det nyeste Anders And-blad, hvor Anders besøger Danmark og bl.a. møder Sidney Lee og Lars Løkke Rasmussen.