Disney laver film om Magic Kingdom

Nyheder
Verdens mest besøgte forlystelsespark skal nu filmatiseres med et mix af alle Disneys figurer der møder hinanden på kryds og tværs.
Verdens mest besøgte forlystelsespark skal nu filmatiseres med et mix af alle Disneys figurer der møder hinanden på kryds og tværs. 

Slottet i midten af Magic Kingdom i Walt Disney World i Florida regnes for at være et af de
mest fotograferede bygningsværker i verden.

Walt Disney Pictures arbejder for tiden på en film, der kan bringe flere af deres kendte figurer og andre film sammen, lidt på samme måde som 'Nat på Museet' gjorde det, blot med Disneys verden som omdrejningspunkt i stedet for museumsgenstande. Allerede nu forlyder det, at både Fedtmule, Jack Sparrow fra Pirates of the Caribbean og Mickey Mouse kommer til at krydse veje i nærheden af Askepots slot i Magic Kingdom-parken.

Den originale version af 'Magic Kingdom'-manuskriptet var skrevet af Battlestar Galactica-skaberen Ronald D. Moore, men Disney ser sig for øjeblikket om efter en ny forfatter til at lave den endelige udfærdigelse.

Der er endnu ikke offenliggjort en premieredato for 'Magic Kingdom', men Walt Disney Pictures har også rigeligt at se til med de kommende Pirates of the Caribbean 4, Tron Legacy samt flere andre filmatiseringer af Disney-parker og forlystelser som 'Jungle Cruise', 'Tomorrowland' og endnu en 'Haunted Mansion'-remake.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney arbejder stadig på 'The Haunted Mansion'-film

Disney har i rigtig lang tid forsøgt at lave en spillefilm over forlystelsen 'The Haunted Mansion'. Desværre har projektet stået stille i meget lang tid, men skal man tro de nyeste rygter så begynder filmen at køre på skinner.

Nyt om Disneys 'Haunted Mansion'-film

Tilbage i 2003 forsøgte Disney at lave forlystelsen Haunted Mansion om til en spillefilm, med Eddie Murphy i hovedrollen. Filmen blev dog ikke nogen succes, så Disney besluttede sig for at prøve igen. Men først nu kommer der nyt om projektet.

Verdens bedste kø åbner i Disney World

Nu er det slut med trætte ben, sure miner og klagende børn, når du skal stå i kø til din favorit-forlystelse i Disneyland. I Magic Kingdom har netop åbnet hvad der kan blive den næste generation - af køer!

Disney laver endnu en forlystelse om til film

Siden "Pirates of the Caribbean" blev en multi-milliard-franchise for Disney har filmselskabet sat gang i op til flere filmprojekter baseret på populære forlystelser - og nu er der blevet annonceret endnu en af slagsen.

Flyvende elefant svæver over Disneyland

Gæster og medarbejdere i Disneyland kunne forleden opleve lidt af et særsyn, da en elefant i fuld størrelse fløj hen over forlystelsesparken.

Disney laver film med Yeti

Disney har haft god succes med at lave Disneyland-forlystelsen 'Pirates of the Caribbean' om til film. Det har nu givet Disney så meget blod på tanden, at endnu en af deres forlystelser skal filmatiseres.