VIDEO: Vred gæst kvæler Disney World-buschauffør

Nyheder
En ellers normal dag i Walt Disney World tog en dramatisk drejning da chaufføren af en officiel Disney-bus blev angrebet af en vred passager. Se videoen her.
En ellers normal dag i Walt Disney World tog en dramatisk drejning da chaufføren af en officiel Disney-bus blev angrebet af en vred passager. Se videoen her:Tirsdag nat amerikansk tid blev der slået skår i glæden for en busfuld forventningsfulde passagerer på vej mod deres hotel i Walt Disney World i Florda. I følge det lokale medie WFTV placeret i Orlando, blev hændelsen filmet af en mand der forklarede:

"En mandlig gæst med kone og barn blev nægtet adgang til bussen, fordi den var fuld. Han gik ombord alligevel og efter lidt ordudveksling med chaufføren tog gæsten fat om chaufførens hals og resten kan ses på min video."

En medpassager i bussen ved navn Dave Berkley fortæller, at han aldrig har set noget lignende selvom han har været i Walt Disney World masser gange. "Men en tur hertil kan være pressende og denne gang gik det åbenbart i sort for en gæst", siger Dave Berkley.

En Disney-talsmand siger at buschaufføren er sendt på betalt orlov mens en undersøgelse om episoden bliver iværksat. Der blev ikke efterfølgende rettet anklager fra nogen parter i sagen.Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Underjordisk kommandocenter skal tackle Disney's køproblemer

Disney's parker i USA er plaget af et stadig større problem: lange køer til forlystelserne. De seneste års rekordhøje besøgstal har medført længere ventetid ved mange større attraktioner og Walt Disney World's ledelse tager nu drastiske midler i brug, for at dulme gæsternes utålmodighed.

Anders And sagsøges for at være en "pervers stodder"

Ifølge en 27-årig amerikansk mor er Anders And en pervers stodder. Han gramsede nemlig på hende under et besøg i Walt Disney World.

Egern slukkede for strømmen i Walt Disney World

To drillesyge egern listede sig ind en strømcentral i Walt Disney World og forårsagede en timelang mørklægning af dele af resortet.

Walt Disney World modstår Harry Potters magi

Fra i år har man kunne træde ind i en "ægte" Harry Potter-verden i Universal Studios i Florida fuldt udstyret med Hogwarts-slot, landsby, togstation og Hagrids hytte. Men selvom "The Wizarding World of Harry Potter" har været en gigantisk turistmagnet, har naboen Walt Disney World ikke mistet gæster.

Megan Fox holdt thanksgiving i Disney World

Kvinden der flere gange er blevet kåret til verdens lækreste, valgte at holde hele sin thanksgiving-ferie i Walt Disney World i Florida sammen med sin Beverly Hills 90210-mand.

Anders And anklaget for sexchikane

Han ser måske glad og uskyldig ud. Men en amerikansk kvinde fra Pennsylvania er ikke i tvivl: Under et nyligt besøg i Disney World gramsede Anders And på den chokerede mor til tre.