Amy Adams møder måske The Muppets

Nyheder
Skuespillerinde Amy Adams, og kollegerne Chris Cooper og Rashida Jones, er alle i forhandlinger om at blive en del af The Muppets nyeste film.
Skuespillerinde Amy Adams, og kollegerne Chris Cooper og Rashida Jones, er alle i forhandlinger om at blive en del af The Muppets nyeste film.
Amy Adams                 Chris Cooper              Rashida Jones
 
Filmen der allerede har Jason Segel på rollelisten, menes at være løst baseret på en idé af nu afdøde Jim Henson, der gik under titlen 'The Cheapest Muppet Movie Ever Made', hvori Gonzo er hyret til at instruere en film, men det hele bliver ødelagt allerede på den første dag. Derefter beslutter Gonzo at lave filmen uden nogen penge, men med hjælp fra sine Muppet venner.
 
Amy Adams (Kendt fra 'Fortryllet') er i forhandlinger om at spille Jason Segel karakters kæreste, og Chris Cooper som filmens skurk, som forsøger at ødelægge The Muppets' filmstudie for at grave efter olie nedenunder det. Det er endnu ikke helt på plads hvilken rolle Rashida Jones er i forhandlinger om at få.

Planen er at den nye Muppets film vil begynde produktionen i næste måned i Los Angeles og få premiere en gang i julen 2011.
 
Kilde: comingsoon.net

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

The Muppets laver julespecial med Lady Gaga

Gennem årene har The Muppets mødt en lang række stjerner, heriblandt Whoopi Goldberg, Mel Brooks, Amy Adams og Michael Caine. Nu er turen kommet til ingen ringere end musikikonet Lady Gaga.

Teaser-trailer til 'Muppets Most Wanted'

Productionen af 'Muppets Most Wanted' er i fuld gang, så filmen kan få premiere til næste år. Men allerede nu har Disney udsendt en teaser-trailer og nogle billeder, så man kan få en forsmag på hvad der kommer til at ske for Kermit og hans venner.

'The Muppets' får ikke dansk biografpremiere

Den seneste film om Muppets, der havde amerikansk premiere sidste år, kommer ikke til de danske biografer.

Dugfriske klip til 'The Muppets'

Disney har nu frigivet helt nye klip til den kommende film 'The Muppets'.

Endnu en trailer til 'The Muppets'

Walt Disney Pictures har nu frigivet endnu en trailer til deres kommende film 'The Muppets', som bliver Muppet-dukkernes første biograffilm siden 1999.

Nye billeder fra 'The Muppets'

De sjove, skøre og charmerende mupper er tilbage i en ny familiefilm, og nu er der blevet frigivet en række nye billeder af mupperne.