Halloween på Disney Channel

Nyheder
Disney Channel fejrer Halloween og har fredag den 29. oktober kl. 19.00 premiere på Magikere mod varulve - en times Halloween-special med alle vennerne fra Magi på Waverly Place
Disney Channel fejrer Halloween og har fredag den 29. oktober kl. 19.00 premiere på Magikere mod varulve - en times Halloween-special med alle vennerne fra Magi på Waverly Place
 
©Disney  Magikere mod varulve 
 
Alex er blevet forelsket i Mason, men undrer sig over den måde, han opfører sig på. En aften følger hun og Harper efter ham og finder ud af, at han er en varulv. Justin bruger denne oplysning til at få hjælp til at finde Juliet, og da det lykkes, finder Alex og Justin ud af, at Mason og Juliet var forelskede i hinanden for 300 år siden! Mason forenes med Juliet og siger, at han aldrig er holdt op med at elske hende, men Juliet siger, at hun elsker Justin. Alex er sønderknust. Mason prøver at overbevise Alex om, at han elsker hende, og at han er over Juliet. Justin kommer op at slås med Mason, og Juliet blander sig. Hun bider Mason, og Mason kradser Juliet, hvilket gør, at de begge må se deres endelige skæbne i øjnene. Justin og Alex bliver ladt alene tilbage - uden deres store kærlighed.
 
Som optakt til Halloween sendes også de afsnit fra serien 'Magi på Waverly Place' der indeholder Halloween-tema - hele den sidste uge i oktober.
 
Afsnit af Magi på Waverly Place med Halloween tema vises:
Mandag den 25. til fredag den 29. oktober kl. 17.15
 
Magikere mod varulve
Alex finder ud af, at Mason er en varulv. Så finder hun og Justin ud af, at Mason og Juliet var forelskede i hinanden for 300 år siden, men hvad med nu? Efter en kamp må nogle af vennerne miste den, de elsker.
Premiere fredag den 29. oktober kl. 19.00

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Premiere på Austin & Ally

Et kig på Disney Channel helt nye serie som byder på humor, musik og teenage-drama!

Stor filmdag på Disney Channel

Den 29. februar er en ganske særlig dag som kun falder hvert 4. år når det er skudår. Og den ekstra lange februar måned fejres med en stor filmdag på Disney Channel.

Magi På Waverly Place finalen

Så nærmere slutningen sig på Disney's successerie Magi På Waverly Place, og langt om længe får vi afsløret hvem der bliver familiens næste magiker.

Shake It Up: Dance, Dance

Disney Channel præsenterer en ny online danse-baseret konkurrence Shake It Up: Dance, Dance og opfordrer børn i hele Danmark til at være med og have det sjovt.

Sharpay klar med nyt eventyr på Disney Channel

En helt ny Disney Channel Original Movie, med Ashley Tisdale kommer snart til en TV-skærm nær dig. "Sharpay's Fabulous Adventer" har premiere fredag d. 26. august på Disney Channel.

Påskepremi​erer på Disney Channel & Disney XD

Påsken byder på premieren af 4. sæson af Magi på Waverly Place på Disney Channel og en ny omgang Next X på Disney XD og film for de mindste.