Første kig på Disneys nye rumfilm 'Mars Need Moms'

Nyheder
Så er den første plakat til den nye motion capture-film fra Disney 'Mars Need Moms' frigivet
Så er den første plakat til den nye motion capture-film fra Disney 'Mars Need Moms' frigivet.  
 
 
Tag ikke din Mor for givet eller rumvæsner vil komme ned fra Mars og kidnappe hende, dette er budskabet i Robert Zemeckis sidste film fra selskabet ImageMovers Digital (som  sidste år gav os 'A Christmas Carol med Jim Carry) som Disney købte for et par år siden og tidligere på året har valgt at lukke. 
 
Filmen følger en 12 årige dreng ved navn Milo, der lige har fået sommerferie, og hans Mor giver ham pligter som lugning i haven og tvinger ham til at spise hans grøntsager, og efter et skænderi med sin Mor, hvor Milo siger: 'Jeg kan ikke se, hvad der er så specielt ved mødre! og smutter op hans værelse.
Efter at være faldet i søvn, høre Milo ikke rumlen af raketten landing udenfor. Efter, marsmænd indtaste Milo's hus og tage hans mor, indser Milo at han er nødt til at redde hende. Han går i gang med et eventyr for at redde sin mor.
 
Filmen er baseret på en børnebog af Berkeley Breathed og filmen får premiere i de amerikanske biografer den 11. marts 2011, hvornår den rammer de danske biografer vides ikke endnu.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney Channel introducerer 'Disney Cinemagic' i Danmark

Disney Channel i Norden dedikerer nu et fast tidspunkt på kanalen til visning af Disney familiefilm, under betegnelsen ’Disney Cinemagic’. Fra den kommende weekend vil seerne kunne finde de største film fra Disneys animerede katalog, så som ’Robin Hood’, ’Skønheden og Udyret’ og ’Mulan’, samt spillefilm som ’Pirates of the Caribbean’ på Disney Channel hver lørdag og søndag kl. 19.00.

Ny trailer til Mars Need Moms

Walt Disney Pictures har nu frigivet endnu en trailer til deres kommende sci-fi film Mars Need Moms

Trailer til Mars Needs Moms

Så er traileren til Disneys nye sci-fi film "Mars Needs Moms" landet.

Disney genindspiller Friday Night

Walt Disney Pictures har annonceret at de genindspiller Teengyserkomedien 'Friday Night' fra 1985 og får Colin Farrell i hovederollen og filmen er sat til premiere i oktober 2011 i 3D

Disney vil lave 'Tre Mand og en Brud'

Disney har planer om at bringe 'Tre Mand og en Baby' serien tilbage på det store lærred med en tredje film: 'Tre Mand og en Brud'. En af de vigtigste stjerner fra de originale film har nu udtalt sig om projektet.

Nye billeder fra Torldmandens Lærling

Walt Disney Pictures har frigivet en række nye billeder fra den kommende film Troldmandens Lærling med Nicolas Cage og Jay Baruchel.