Miley Cyrus bliver skilsmissebarn

Nyheder
Livet er ikke bare fest og musik for 17-årige Miley Cyrus. Hendes forældre skal nemlig skilles.
Livet er ikke bare fest og musik for 17-årige Miley Cyrus. Hendes forældre skal nemlig skilles.
 
Trace, Tish, Miley, Brandy & Billy Ray Cyrus
 
Efter 17 års ægteskab er det slut mellem Billy Ray Cyrus og hans kone Tish. Det skriver de i en fælles pressemeddelelse til magasinet People
 
Vi prøver på at arbejde os igennem nogle private ting og sætter stor pris alle tanker og bønner, skriver de blandt andet.

Billy Ray Cyrus har fem børn med Tish - blandt andet altså Miley, der lynhurtigt er blevet mere kendt end sin far. og derudover Trace (der er forsanger i bandet Metro Station), Noah, Brandi & Braison.

Skilsmissebegæringen blev indleveret onsdag til retten i Tennessee.


Kilde: www.ekstrabladet.dkKommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Miley Cyrus træt af Hannah Montana

Verdens mest indbringende teenagestjerne har efterhånden fået nok af den rolle der skabte hendes succes. Miley Cyrus glæder sig over, at den sidste omgang Hannah Montana endelig snart er slut.

Disney's tv i 2010

Et lille kig på hvilke serier der kommer på Disney Channel og Disney XD i 2010. Et år som bl.a. byder på den uigenkaldeligt sidste sæson af 'Hannah Montana', nye afsnit af 'JONAS', 'Sonny's Chance' og 'Aaron Stone' samt helt nye serier.

Disney Channel klar med fortsættelser

Miley Cyrus er endnu ikke helt færdig med at hitte på Disney Channel. Stjernen har sagt 'ja' til en fjerde og sidste sæson af 'Hannah Montana'. Også 'Camp Rock' og 'High School Musical'-fortsættelser er blevet offentliggjort.

Disney fortsætter med Hannah Montana

Det skulle have sluttet med sæson 3 og filmen, men Disney Channel har valgt at forsætte Hannah Montana med en 4. sæson og har samtidig annonceret to spritnye serier.

Miley Cyrus må ikke flytte hjemmefra

Hannah Montana-stjernen Miley Cyrus vil gerne flytte hjemmefra. Men hendes forældre mener ikke at den 16-årige pige er klar til selvstændigheden.

Obama-døtre med i Hannah Montana

Barack Obamas to døtre er blevet spurgt om at deltage i tv-showet, Hannah Montana, på Disney Channel.