Keith Richards klippes ud af Pirates 4 pga. narkotips

Nyheder
Selv om Disneys 'Pirates of the Caribbean'-film er fyldt med rom-drikkende vilde pirater, er der højst sandsynligt ikke plads til en eks-stofbruger. Keith Richards fra Rollinge Stones risikerer at få slettet alle sine scener fra den kommende Pirates 4 efter kontroversielle narko-udtalelser.
Selv om Disneys 'Pirates of the Caribbean'-film er fyldt med rom-drikkende vilde pirater, er der højst sandsynligt ikke plads til en eks-stofbruger. Keith Richards fra Rollinge Stones risikerer at få slettet alle sine scener fra den kommende Pirates 4 efter kontroversielle narko-udtalelser.


Disney overvejer at klippe rocklegenden ud af den kommende film 'Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides' på grund af udtalelser om hårde stoffer i hans nye biografi "Life".

Keith Richards fortæller detaljeret i sin nye bog om, hvordan man sikkert kan tage hårde stoffer uden at tage skade:

"Det er ikke kun det gode kvalitet af stofferne der sikrede min overlevelse gennem så mange år. Jeg var også meget metodisk omkring hvordan jeg tog stofferne. Jeg brugte aldrig lidt ekstra for lige at blive lidt højere. Det er sådan de fleste fucker det op, når de tager stoffer", skriver Richards i sin nye bog.

Dette og flere andre citater har efter sigende fået Disneys ledelse hos Walt Disney Studios der står bag den nye Pirates-film til at lede efter en hurtig udgang for Rolling Stones-guitaristen. Disney-cheferne er nervøse for at få en pro-narko profil smædet sammen med det børnevenlige og familie-"rene" Disney-brand.

Disney forventer at komme med en officiel udmelding i næste uge.Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Pirates of the Caribbean 4 klar med første plakat

Til foråret skal Johnny Depp igen på havet som den halvberusede kaptajn Jack Sparrow i den fjerde af Disneys populære Pirates-film. Se den nye plakat til Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides.

Keith Richards er med i fjerde pirat-eventyr

I en artikel på reuters.com, der fortæller om Keith Richards' karriere som guitarist i Rolling Stones, bliver det nævnt at Richards vil vende tilbage som kaptajn Teague i Disney's 'Pitares of the Caribbean: On Stranger Tides'. Her er uddraget:

Pirates 4 sejler med på 3D-bølgen

Helt som ventet har Walt Disney Pictures nu løftet sløret for, at Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides skal ses i biograferne med 3D-briller.

Så er Kaptajn Sparrows besætning klar

Castingen til den fjerde Pirates-film er næsten slut og man kan nu danne sig et billede af den færdige rolleliste - og dermed også blive klogere på hvad filmens historie handler om.

Penelope Cruz som Sortskægs datter

MTV News har talt med produceren Jerry Bruckheimer, som kan fortælle lidt mere om Penelope Cruz' rolle i "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides".

Penélope Cruz i Pirates 4

Når kaptajn Jack Sparrow næste gang sejler til søs i Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, kan det blive med Penélope Cruz ved hans side.