Første byggefotos fra Shanghai Disneyland

Nyheder
Første spadestik til det enorme Shanghai Disneyland er nu taget og de første billeder fra byggepladsen kan ses her.
Første spadestik til det enorme Shanghai Disneyland er nu taget og de første billeder fra byggepladsen kan ses her:


Der er ikke meget at se endnu i de golde rismarker få kilometer fra den kinesiske millionby Shanghai. Men om få år vil dette sted få besøg af millioner af Disney-elskende gæster, når den rekordstore forlystelsespark Shanghai Disneyland åbner dets døre.


Indtil videre kan der ikke anes andet end nogle kraner og få plader af beton. Og der vil gå yderliger to til tre år, før prominente bygninger som fx slottet i hjertet af parken vil begynde at rejse sig.


Flere mindre landsbyer lå tidligere indenfor den ringmur der nu indikerer Disneys område. De er nu alle forflyttet efter at den kinesiske regering tilbød de lokale beboere kompensationspakker, for at lade arealet rydde.


Den eneste bygning der findes i området er Disneys "onsite construction office" der varetager al logistikken omkring selve byggeriet.

En officiel udmelding fra Disney om hele Shanghai Disneyland-projektet lader stadig vente på sig. Parken forventes at være klar til åbning i slutningen af 2013.
Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Kæmpe voldgrav omkranser Shanghai Disneyland

Når det nye enorme Disney-resort i Shanghai står færdig om nogle år, bliver det ikke nemt at bryde ind. Det første synlige tegn på at byggeriet er i gang er disse billeder af en kilometer lang voldgrav der skal beskytte Shanghai Disneyland.

Første spadestik til Shanghai Disneyland afslører verdens største Disney-slot

Ved ceremonien, hvor det første spadestik til Shanghai Disneyland blev taget, kunne Disney vise billeder af hele forlystelsesområdet og af slottet, som bliver større og højere end alle andre slotte i Disney's verdener.

VIDEO: Der bygges i Hong Kong Disneyland så langt øjet rækker

Den svært tiltrængte udvidelse af Hong Kong Disneyland er i fuld gang. Omfanget af byggeriet er kolossalt, selvom der i pressemeddelelserne er tale om "tre nye MINI-lande". En gæst i parken tog videokameraet med ombord på Disneyland toget og filmede denne video der dokumenterer hvor stort det nye område i Hong Kong Disneyland i virkeligheden er.

Shanghai Disneyland skal bestå af tre forlystelsesparker

De kinesiske myndigheder talte for første gang åbnehjertet ud omkring den kommende kæmpe-park, Shanghai Disneyland. De fremmødte pressefolk blev bl.a. overraskede over nyheden om at ikke én, men hele tre forlystelsesparker er planlagt for Disney's dyreste resort til dato.

Den astronomiske pris for Shanghai Disneyland afsløret

Det er ikke billigt at bygge en forlystelsespark. Og de tal der har floreret i forbindelse med byggeriet af Shanghai Disneyland har da også været astronomisk høje. Men først nu kommer den officielle pris på Disney's kommende kæmperesort.

Byggeriet af Shanghai Disneyland begynder om en uge

Disney får snart en gigantisk forlystelsespark i verdens folkerigeste land. Shanghai Disneyland er spået til at blive større end nogen anden Disney-park og byggeriet begynder om ca. en uge. Se det eneste billede af, hvordan det kommer til at se ud her.