Demi Lovato indlagt

Nyheder
Efter bruddet med Joe Jonas var Demi Lovato frisk på at fortsætte deres turné. Men nu må hun give op og er indlagt på et behandlingshjem.
Efter bruddet med Joe Jonas var Demi Lovato frisk på at fortsætte deres turné. Men nu må hun give op og er indlagt på et behandlingshjem.
 
Demi Lovato & Jonas Brothers
 
Turnéen med Jonas Brothers var i fuld gang, men for få dage siden meldte Demi Lovato ud, at hun ikke længere var i stand til at optræde sammen med Jonas Brothers på deres turné.

Demi Lovatos repræsentant afslører, at hun har droppet turnéen, fordi hun havde brug for behandling for nogle problemer, hun længe har gået med. Hvad det er for nogle problemer, Demi Lovato har, er endnu ikke kommet frem, men det er hende selv, der har besluttet, at hun har brug for hjælp, og nu er hun indlagt på et behandlingscenter.

Samtidig fortæller hendes repræsentant, at hun er ked af, at hun ikke kan gennemføre turnéen, men at hun håber på hurtigt at kunne være tilbage igen.

Disney skrev samtidig, at de håber det bedste for hende og hendes familie.  

Kilde: Vi Unge

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Er Camp Rock 3 mon på vej?

En teaser til Camp Rock 3 er ved et uheld blevet vist i en Disney Store i USA, en kunde var dog hurtig til at få den filmet og har lagt videoen på YouTube

Demi Lovato viser følelser i helt ny video

De sidste mange måneder har været hårde for Demi Lovato, men nu er hun tilbage med en ny single.

Niels Brinck i juryen for talent-konkurrence på Disney Channel

Disney Channel arrangerer for anden gang den store nordiske talentkonkurrence, My Camp Rock, og i juryen findes i år Niels Brinck. Børn og unge fra Skandinavien har indsendt eksempler på deres sangtalenter til Disney Channel

Premiere på sæson 2 af Sonnys Chance

I anden sæson af Sonnys Chance følger vi fortsat Allison “Sonny” Munroe, som, i seriens sæson 1, er blevet opdaget af en TV-producent og tilbudt en rolle i den populære ungdomskomediserie ”So Random!” .

Camp Rock 2 i 2010

Rygterne siger at der vil komme en Camp Rock 2 i år 2010

Disney fortsætter med Hannah Montana

Det skulle have sluttet med sæson 3 og filmen, men Disney Channel har valgt at forsætte Hannah Montana med en 4. sæson og har samtidig annonceret to spritnye serier.