'Tron' laves som tegnefilm til DisneyXD

Nyheder
Disney har store planer og høje forhåbninger for den kommende Tron: Legacy. Filmens univers skal snart lægge grund til en helt ny animeret tv-serie til DisneyXD.
Disney har store planer og høje forhåbninger for den kommende Tron: Legacy. Filmens univers skal snart lægge grund til en helt ny animeret tv-serie til DisneyXD.
Den drengerettede tv-kanal, DisneyXD, får i 2012 en splinterny animeret serie på programmet lavet af Disney selv. Tron: Uprising bliver en udspringer af en af dette års mest hypede sci-fi film: den kommende Tron: Legacy.

Tron: Legacy er efterfølgeren til Disneys kultfilm fra 1982 der havde titlen 'Tron'. Filmen fik dengang ikke megen opmærksomhed og kunne kun akkurat tjene sig selv ind i biograferne. 

Men nu ser tingene anderledes ud. Walt Disney Studios har allerede fået så mange positive tilbagemeldinger på deres lukkede snigpremierer, at hele Disneys samlede koncern er gået sammen om at tage en eftertrykkelig revence med den nye Tron-film.


En af måderne at brede Tron-maskinen ud over flere platforme er den nye animerede tv-serie Tron: Uprising der får stemmer af bl.a. Elijah Wood, Mandy Moore og Paul Reubens. Bruce Boxleitner vil vende tilbage til rollen som Tron.

Serien bliver vist på DisneyXD til sommer 2012, men allerede næste efterår skal selv samme Disney-kanal vise en ny live action mikroserie på 10 afsnit, også baseret på Tron-universet.
Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

TRAILER: "Tron" som animeret TV-serie

"Tron Uprising" er titlen på Disney XDs nye rekord dyre TV-serie, der er baseret på sci-fi filmen "Tron Legacy". Her kan du opleve traileren og se den officielle plakat.

Stor filmdag på Disney Channel

Den 29. februar er en ganske særlig dag som kun falder hvert 4. år når det er skudår. Og den ekstra lange februar måned fejres med en stor filmdag på Disney Channel.

Disney XD viser Phineas og Ferb-filmen i Danmark

Den 14. oktober kl. 19.00 er der premiere på den første spillefilm om Disneys populære Phineas og Ferb.

Sharpay klar med nyt eventyr på Disney Channel

En helt ny Disney Channel Original Movie, med Ashley Tisdale kommer snart til en TV-skærm nær dig. "Sharpay's Fabulous Adventer" har premiere fredag d. 26. august på Disney Channel.

Premiere på 'Shake It Up' på Disney Channel

fredag den 25. marts har Disney Channel premiere på Shake It Up med Bella Thorne i hovedrollen.

Her er traileren til Disney's dyreste animerede tv-serie nogensinde

Til sommer 2012 begynder TV-kanalen for drenge, Disney XD, at sende Tron Uprising, der efter sigende skulle være den dyreste produktion nogensinde hos Disney's afdeling for animerede TV-serier. Se her om pengene er givet godt ud.