Disney køber filmrettighederne til "Cowboy Ninja Viking"

Nyheder
Forfatterne bag "Zombieland" har netop solgt deres manuskript til filmen "Cowboy Ninja Viking" til Walt Disney Studios.
Forfatterne bag "Zombieland" har netop solgt deres manuskript til filmen "Cowboy Ninja Viking" til Walt Disney Studios. 


Det går tilsyneladende fremragende for de to forfattere bag kultsuccesen "Zombieland", Rhett Reese og Paul Wernick. Det tog dem ikke mere end tre dage fra de var færdige med deres nyeste manuskript til at Disney skrev kontrakten under. Filmen med den bredtfavnende titel "Cowboy Ninja Viking" er både skrevet og skal produceres af de to hitmagere. 

Det hurtige salg til Disney kommer selv bag forfatterne, da Disney for nylig proklamerede, at de ville satse mere på familievenlige produktioner.


"Cowboy Ninja Viking" er baseret på tegneserien af AJ Lieberman og der er illustreret af Riley Rossmo. Både tegneserien og den kommende film handler om en gal psykoterapeut der rekruterer folk med mentale forstyrelser for at forvandle dem til hemmelige superagenter. Men når nogle af disse begynder at komme ude af kontrol, hidkaldes den legendariske agent Cowboy Ninja Vikingen. Denne ultra dødbringende skabning skal indfange sine egne medagenter.Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Tarantino-filmselskab skrottes af Disney

Film med vold, sex og stoffer, som fx Håndlangerne, Pulp Fiction og Kill Bill, går ikke så godt i spænd med navnet "Disney". Derfor købte Disney for år tilbage filmselskabet Miramax Films til at lave den slags for sig. Nu har Disney valgt at sælge Miramax.

Nicolas Cage i træning til National Treasure 3

For tredje gang skal Ben Gates på eventyr i Disney's National Treasure-serie. Nicolas Cage siger, at han er fuld gang med at opbygge muskelmasse i kroppe og Jerry Bruckheimer har fundet et gyldent makkerpar til at skrive manuskriptet.

Nye billeder fra 'Narnia 3' og 'Prince of Persia'

Nu er der kommet helt nye billeder til en kommende Disney-film - og en film der ikke længere er medlem af "Disney-familien".

'The Last Song' trailer

Så har Disney/Touchstone frigivet traileren til Miley Cyrus' nye film "The Last Song".

'Et Juleeventyr' for skræmmende for amerikanerne

Disney's nye julefilm 'A Christmas Carol' er hidtil blevet præsenteret som et humoristisk juleeventyr med en veloplagt Jim Carrey i hovedrollen. Men det er den i virkeligheden ikke.

Disney & Bruckheimer køber 'Horse Soldiers'

Walt Disney Studios har sammen med hitproduceren, Jerry Bruckheimer, erhvervet sig filmrettighederne til Doug Stanton's længe ventede bog 'Horse Soldiers'.