Toy Story 3 køres i Oscarstilling

Nyheder
Med godt tre måneder til den årlige Oscar-uddeling i Hollywood, er de store filmselskaber traditionen tro begyndt at køre deres bedste film i stilling til en gylden statuette. Og det gælder og Disney/Pixar der netop har udsendt den første Oscar-reklame for Toy Story 3.
Med godt tre måneder til den årlige Oscar-uddeling i Hollywood, er de store filmselskaber traditionen tro begyndt at køre deres bedste film i stilling til en gylden statuette. Og det gælder og Disney/Pixar der netop har udsendt den første Oscar-reklame for Toy Story 3.


Hele forsiden af den nyeste udgave af det amerikanske magasin Variety er dedikeret til (og betalt af) Disneys seneste Toy Story-film. Og der er naturlig forklaring på, hvorfor et filmselskab vælger at annoncere for en film der allerede HAR været vist i biograferne: Det er Oscar-tid!

Hvis en film skal have en chance for at vinde det prestigefyldte Oscar-statuette, skal filmakademiet først indstille den til en nominering. Derfor bruger de store filmselskaber enorme summer på at gøre medlemmerne af akademiet opmærksomme på netop deres film.


Men 'Toy Story 3' skal ikke blot køres i stilling til at vinde en Oscar for bedste animationsfilm (som 'Up' gjorde sidste år), den skal tværtimod også helst nomineres til bedste film, der er den vigtigste i Oscar-øjemed. Det lykkedes for 'Up' at blive nomineret i denne kategori sidste år men tabte til 'The Hurt Locker'. 

SE OGSÅ "DISNEYS OSCARS"

Disney har realistiske forventninger om at Toy Story 3 kan blive både nomineret og måske endda vinde bedste film-Oscar'en. Som det er trykket i bunden af denne måneds Variety er Toy Story 3 den bedst anmeldte film i 2010 og den mest succesfulde animations i historien.

I de kommende uger og måneder vil Disney/Pixar intensivere deres kampagne om at sikre Oscars til deres guldæg af en film.Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disneys Oscar-nomineringer anno 2017

De nominerede til dette års Oscar-uddeling er netop blevet offentliggjort, og Disney er godt repræsenteret i de forskellige kategorier. Se nomineringerne her.

Pixar siger "velkommen hjem" til Oscar nr. 13 og 14

Søndag nat vandt Disney Studios fire flotte Oscars - to af dem gik til Pixar Animation Studios. I dag kom de gyldne statuetter hjem til Pixar's hovedkontor i Emmeryville og Toy Story-instruktøren Lee Unkrich tog dette billede af alle de ansattes modtagelse af deres 13. og 14. Oscar.

"Toy Story 3" nomineret til en Oscar for bedste film

Disney og Pixar er nu på nippet til at vinde den fornemmeste filmpris i verden i den mest prestigefyldte kategori. "Toy Story 3" blev i dag nomineret til årets bedste film. Disney fik i alt 11 nomineringer. Se dem alle her.

Toy Story 3 vandt Golden Globe for bedste animationsfilm

I nat blev Pixar's "Toy Story 3" hædret med Golden Globe-pris for årets bedste animationsfilm. Både "To på Flugt" og "Alice i Eventyrland" måtte gå tomhændede hjem.

Oscarkampagne sammenligner "Toy Story 3" med filmhistoriens største

En storstilet kampagne skal gøde jorden forud for Oscar-uddelingen, så "Toy Story 3" kan vinde den vigtigste filmpris af dem alle. Med "Not Since..."-kampagnen bliver Pixar's nyeste film ligestillet med Hollywood-klassikere som "Ringenes Herre" og "Titanic". Se de flotte og sjove reklamer her.

Tre Disney-film rykkere tættere på Oscar-nominering

Disney ligger sammen med Pixar lunt i svinget til at blive en Oscarstatuette rigere, når priserne uddeles i februar. Akademiet bag showet har godtaget hele tre Disney-animationsfilm, som kan blive nomineret til bedste animationsfilm.