iTunes film snart til Danmark

Nyheder
2008 vil, ifølge Apple, blive året, hvor film-fans i Danmark kan leje Disney-film ove iTunes.
2008 vil, ifølge Apple, blive året, hvor film-fans i Danmark kan leje Disney-film ove iTunes. [341,350] På Apples årlige messe, MacWorld i Californien, præsenterede Steve Jobs Apples nye tiltag: udlejning af film via internetbutikken iTunes. Walt Disney var et af de første filmselskaber der meldte sig under fanerne til lanceringen, men da det endnu ikke har været muligt, hverken at købe film, videoer eller musikvideoer over iTunes her i Danmark, var udsigterne for, at tjenesten med filmudlejning ville komme til landet i nærmeste fremtid, små. Men Disney Online har netop fået bekræftet af Apples nordiske PR-ansvarlige, Catharina Holmström, at iTunes vil sprede muligheden for at leje Disney-film ud til det internationale marked i løbet af 2008. Og altså også Danmark. [342,300]Apple's chef, Steve Jobs, under hans keynote-tale ved MacWorld. Præcis hvornår tjenesten er oppe at køre i norden er endnu usikkert, da der stadig forhandles med filmselskaberne om rettigheder og juridiske anliggender. Tidlilgere var det kun amerikanere med et amerikansk kreditkort, der kunne bruge tjenesten.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney sørger over Steve Jobs død

Apples chef Steve Jobs døde natten til torsdag. Han var den største aktionær i The Walt Disney Company, han sad i Disneys bestyrelse og så var han manden startede Pixar. Det er ikke uden grund at Disneys topchef i dag kom med den afsked du her kan læse.

Disney vil med på iPad-bølgen

Med Apple's udsigt til endnu en megasællert i iPad'en, er Disney klar til at være med på vognen. Og snart vil det vise sig hvor tæt et bånd der efterhånden er blevet knyttet mellem Disney og Apple.

Fuld adgang til Disney-skatkammeret for 150 kr.

Fremover ville Apple sælge et abonnement der giver ubegrænset adgang til alle Disney's film, musik og tv-serier på enten dit tv, din bærbar eller din iPhone.

4 millioner Disney-film solgt via iTunes

Siden oktober 2007 er salget af Disney-film steget eksplosivt på internetbutikken iTunes.

Disney vil udleje film på iTunes

Apple har stor succes med salg af film via iTunes. Nu vil de også til at udleje film online. Og naturligvis er Disney et af de første selskaber til at støtte idéen.

Disneyfilm på iTunes

Over en halv million Disney-film er nu blevet solgt gennem musik-butikken iTunes.