Ny plakat og første lange trailer til 'Biler 2'

Nyheder
Pixar har nu udsendt en ny trailer til deres kommende film 'Biler 2'. Sammen med den er der også blevet offentliggjort en plakat med biler fra Kølerkildekøbing.
Pixar har nu udsendt en ny trailer til deres kommende film 'Biler 2'. Sammen med den er der også blevet offentliggjort en plakat med biler fra Kølerkildekøbing.

 
Se traileren herunder:

 
I 'Biler 2' bliver hele verden til en racerbane, når Lynet McQueen fræser tilbage i aktion med sin bedste ven Bumle på sidelinjen, hvor de skal op imod verdens hurtigste og bedste kørere.
Bumle og McQueen får brug for deres pas, da de befinder sig i en ny verden af intriger, spænding og lynhurtige komiske eskapader rundt om på kloden.


 
Kilde: youtube.com, empireonline.com


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Forfatter mener at 'Biler' var hans idé og sagsøger Pixar

En engelsk filmforfatter sagsøger Disney og Pixar for rettighedskrænkelse og påstår at idéen til filmene Biler og Biler 2 var hans og at han indsendte idéen til Pixar-studiet allerede tilbage i 1993.

Ny lang og hæsblæsende trailer til 'Biler 2'

Pixar Animation Studios har nu offentliggjort endnu en flot trailer til deres kommende film, 'Biler 2'. Se den her.

Ny 'Biler 2' trailer viser bunker af aldrig før sete scener

En helt ny trailer for den kommende Pixar-film "Biler 2" afslører meget mere end hvad ventende Disney/Pixar-fans kunne håbe på.

"Biler 2" klar med ny plakat og velkendte stemmer

Pixar lader langsomt plakater og trailere sive til deres kommende sequel "Biler 2". her kan du se den nyeste plakat og hvilke amerikanske skuespillere der skal lægge stemmer til bilerne.

Lynet og Bumles internationale plakat

Den nyeste plakat for Pixar's "Biler 2" viser med al tydelighed, at den kommende sequel sender Bumle og Lynet McQueen vidt omkring.

Biler 2 får premiere 1 år tidligere

Efterfølgeren til Pixar's Biler er blevet skubbet frem i kalenderen til 2011.