En ny juleklassiker er født: "Prep & Landing"

Nyheder
Da Walt Disney sidste år producerede den lille animationsfilm "Prep & Landing" for den amerikanske tv-station ABC, høstede den gode anmeldelser og vandt flere priser. Nu lader det til den bliver en årlig tradition. Se hele filmen her.
Da Walt Disney sidste år producerede den lille animationsfilm "Prep & Landing" for den amerikanske tv-station ABC, høstede den gode anmeldelser og vandt flere priser. Nu lader det til den bliver en årlig tradition. Se hele filmen her.


"Prep & Landing" er en fantastik lille julehistorie om Julemandens hjælpere der gør husene klar inden "Den Store Boss" ankommer med gaverne. Den 20 minutter lange computeranimerede film blev sendt for første gang sidste år som en julespecial på den Disney-ejede tv-station ABC.

Her i Danmark, og resten af Europa for den sags skyld, er "Prep & Landing" gået mere eller mindre ubemærket hen, da den endnu ikke er blevet vist på denne side af atlanten. Igen i år skal kortfilmen dog vises på nationalt tv i USA, og flere branchefolk spår "Prep & Landing" til at blive en ny juleklassiker der vil få fast plads på tv-programmet hver december.

Se hele filmen her (på engelsk uden undertekster):

Der er så vidt vides ingen planer om at sende "Prep & Landing" på hverken dansk tv eller på den danske Disney Channel.Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Det vidste du ikke om "Disneys Juleshow"

Læs sjove fakta om et af julens mest sete tv-programmer i Danmark.

Disneys Juleshow endte med kedelige gentagelser

Det meste var som det plejede, da Disneys Juleshow traditionen tro blev vist på TV i går juleaftensdag. Men hvor indslaget typisk bliver afrundet med et par splinternye klip fra kommende Disney-film, var der i år ikke meget nyt over de to "overraskelser".

Disney fejrer højtiden med verdens største juleparade

Når amerikanerne vågner op juledag, kan de traditionen tro tænde for fjernsynet og nyde Disneys livetransmiterede juleparade. Men i år bliver det større end nogensinde før.

VIDEO: Disneys Juleshow

Siden 1969 har Disneys juleshow været fast del af danskernes TV-jul. Hvis du ikke kan vente til juleaften kl. 16:00, kan du se de legendariske juletegnefilm her.

VIDEO: Disney-jul verden over

Julesæsonen er skudt i gang. Og Disney er mestre i at gøre denne højtid ekstra magisk. Her er en samling videoer der tager dig jorden rundt og viser, hvordan Disneys forlystelsesparker fejrer jul.

Elite-alfer redder julen for Disney

'Prep & Landing' er en ny tv-film animeret af Disney i anledning af julen. Og den 30 minutter lange feature er allerede dømt til at blive en ny juleklassiker.