Down Town Disney får million-makeover

Nyheder
Shopping og underholdningsdistriktet i Walt Disney World skal ommøbleres for flere millioner dollars. En helt ny havnefront og et område skabt efter stedet, hvor Walt Disney byggede sit første filmstudie.
Shopping og underholdningsdistriktet i Walt Disney World skal ommøbleres for flere millioner dollars. En helt ny havnefront og et område skabt efter stedet, hvor Walt Disney byggede sit første filmstudie.


Det tidligere Pleasure Island-område i Walt Disney World laves om til "Hyperion Wharf" som gradvist vil åbne over de næste år. Hyperion Wharf bliver en del af det store shopping og underholdningsdistrikt Down Town Disney, der er Floridas (meget større) version Disney Village i Disneyland Paris.

Dette hjørne af Down Town Disney har været forsømt i længere tid, men når området genåbnes som "Hyperion Wharf" vil resortet få udvidet sin restaurantkapacitet med 25% og der vil være skabt 1.200 nye job.


En helt ny og afslappet havnefront vil blive bygget med hyggelige gamle amerikanske kulisser i baggrunden. Og bygningerne lægger form og navn til den gade, hvor Walt Disney i starten af det 20. århundrede åbnede sit første større animationsstudie: Hyperion.


Udover den store makeover der vil koste Walt Disney World over 18 millioner kroner vil også det store Lego center opstille nye kæmpemodeller af kendte Disney-figurer.Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

OVERBLIK: Disney's parker verden over

The Walt Disney Company ejer og opererer 12 forlystelsesparker på tre kontinenter. Har du styr på hvilke og hvor? Få overblikket her.

Oplev virkelighedens slot fra Skønheden & Udyret

Udyrets slot, hvor Belle bliver holdt fanget og til sidst forelsker sig den forvandlede prins, bliver netop nu bygget i en vaskeægte version man kan tage og føle på. I Walt Disney World vil man snart kunne spise og danse i Udyrets slot. Her kan du se foto og video af byggeriet.

Europas største Disney-butik på vej i Paris

Den Disney-butik der åbner på Strøget i København til foråret bliver en lilleput-forretning i sammenligning med "World of Disney"-butikken der p.t. er ved at blive bygget i Disneyland Paris. Se hvordan Europas største shoppingmekka for Disney-elskere kommer til at se ud.

Sådan har du aldrig set et slideshow før!

Disney overraskede alle, da de i onsdags havde premiere på deres nye aftenshow i Disneyland: "The Magic, the Memories and You". Folk troede, at de blot skulle se et slideshow med fotos projekteret op på Askepot-slottet. Når du ser denne video, vil du forstå, hvorfor klapsalverne fortsatte i over 10 minutter.

Shanghai Disneyland skal bestå af tre forlystelsesparker

De kinesiske myndigheder talte for første gang åbnehjertet ud omkring den kommende kæmpe-park, Shanghai Disneyland. De fremmødte pressefolk blev bl.a. overraskede over nyheden om at ikke én, men hele tre forlystelsesparker er planlagt for Disney's dyreste resort til dato.

De syv små dværge skal gøre Fantasyland endnu mere fantastisk

I nat afslørede Disney deres ambitiøse planer for et nyt og forbedret Fantasyland i Walt Disney World i Florida. Park-udvidelsen til flere hundrede millioner kroner vil bl.a. indeholde en rutjsebanetur gennem de syv små dværges diamantmine.