Tron-fan laver ny trailer til Disney-film fra 1982

Nyheder
Med nutidens øjne ser filmtrailere fra 1980'erne komiske ud. Derfor har amerikaneren Chris Drew selv lavet en ny og mere moderne forfilm til Disneys 'Tron' fra 1982. Se den her.
Med nutidens øjne ser filmtrailere fra 1980'erne komiske ud. Derfor har amerikaneren Chris Drew selv lavet en ny og mere moderne forfilm til Disneys 'Tron' fra 1982. Se den her.


Den 16. december får Tron Legacy premiere i Danmark. Filmen er efterfølgeren på den oprindelige 'Tron' fra 1982. Og der er sket meget i mellemtiden - også med filmtrailere. Sådan her så den officielle Tron-forfilm ud i 1982:


Chris Drew, som er stor Tron-entusiast, vil gerne opfordre folk til at se den første 'Tron' inden de tager i biografen for at nyde 'Tron Legacy'. Men den gamle 80'er trailer er ikke længere god nok til at sælge varen, mener Chris Drew. Derfor har han valgt at opgradere traileren ved selv at lave en helt ny udgave, hvor han gør brug af moderne trailer-teknikker. Se den her:


Om den nye "amatør"-trailer vil give 1982-'Tron' et comeback vides ikke. Her er en forsmag på hvordan en sequel ser ud 28 år senere:


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

'Tron' laves som tegnefilm til DisneyXD

Disney har store planer og høje forhåbninger for den kommende Tron: Legacy. Filmens univers skal snart lægge grund til en helt ny animeret tv-serie til DisneyXD.

Nyt klip fra Tron Legacy

Efterfølgeren til Disneys 80'er kultfilm 'Tron' lader til at blive et kæmpe hit i USA. 'Tron Legacy' er blevet spået af filmelskere og anmeldere til at være den "nye The Matrix". Se et splinternyt klip fra filmen her.

Ny trailer til 'Tron Legacy'

Walt Disney Pictures har udsendt en ny biograftrailer til 'Tron Legacy', som er en fortsættelse til 80'er kultfilmen 'Tron'.

Nye billeder fra 'Tron Legacy'

Walt Disney Pictures har frigivet en række nye billeder fra den kommende film 'Tron Legacy', som er en fortsættelse til 'Tron'.

Fortsættelse til Tron Legacy måske på vej

Selvom sci-fi-eventyret Tron Legacy først rammer biograferne til december, rykker Disney allerede fremad med en fortsættelse og har hyret filmens manuskriptforfattere Edward Kitsis og Adam Horowitz til at skrive manuskriptet til det næste filmkapitel i serien om cyberuniverset.

Mere nyt fra 'Tron Legacy'

En af Disney's helt store filmsatsninger i 2010 bliver Tron's (1982) prequel 'Tron Legacy'. Her kan du se den nyeste trailer, en række nyligt offentliggjorte fotos og den officielle filmplakat.