VIDEO: Disney-jul verden over

Baggrund
Julesæsonen er skudt i gang. Og Disney er mestre i at gøre denne højtid ekstra magisk. Her er en samling videoer der tager dig jorden rundt og viser, hvordan Disneys forlystelsesparker fejrer jul.
Julesæsonen er skudt i gang. Og Disney er mestre i at gøre denne højtid ekstra magisk. Her er en samling videoer der tager dig jorden rundt og viser, hvordan Disneys forlystelsesparker fejrer jul.


Enhver Disney-park bliver ekstra magisk, når juletræer, lys, musik og figurer klæder resortet på i et gennemført juleoutfit. Men julesæsonen er ikke ens i alle Disney-parker. Her kan du se hvor forskelligt julen bliver fejret verden:

USA:
Disneyland:
Den første video er et par år gammel og viser en snemand der drømmer sig hen til "The Happiest Place on Earth":

Og sådan så det ud i 1980'er da Coca-Cola og Disneyland slog pjalterne sammen for at fejre "X-mas":

Walt Disney World:
Denne nye reklame bruger den klassiske Disney-sang "It's a small world" og sender en flok børn afsted på juleferien i Walt Disney World:

ASIEN:
Tokyo Disneyland:
Denne elegante julekampagne er rettet mod de voksne japanere:

Mens denne video vist er mere børneegnet:

Hong Kong Disneyland:
I forbindelse med åbningen af forlystelsen It's a Small World i Hong Kong Disneyland for et år siden, brugte parken attraktionen som omdrejningspunkt i deres julereklamer:

Og denne romantiske julevideo fra Hong Kong Disneyland i 2008 henter musikken fra årets Disney-film "Fortryllet":

EUROPA:
Disneyland Paris:
På vores egne breddegrader har Disneyland Paris bl.a. gjort brug af gæsternes private julefotos:


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

OVERBLIK: Disney's parker verden over

The Walt Disney Company ejer og opererer 12 forlystelsesparker på tre kontinenter. Har du styr på hvilke og hvor? Få overblikket her.

Disney fejrer højtiden med verdens største juleparade

Når amerikanerne vågner op juledag, kan de traditionen tro tænde for fjernsynet og nyde Disneys livetransmiterede juleparade. Men i år bliver det større end nogensinde før.

VIDEO: Disneys Juleshow

Siden 1969 har Disneys juleshow været fast del af danskernes TV-jul. Hvis du ikke kan vente til juleaften kl. 16:00, kan du se de legendariske juletegnefilm her.

Disney's Juleshow

Så blev det december. For mange mennesker betyder det et besøg i kirken, julegaver, dans om juletræet, flæskesteg, mandelgaver og familiehygge. Men julen ville aldrig være den samme uden 'Disney's Juleshow'.

Disney's slotte

I denne artikel vil vi tage et nærmere kig på Disney-parkernes primære ikoner. De er, for mange mennesker, ikke blot mindesmærket over Disneyland, men symbolet på hele The Walt Disney Company og deres magiske verden.

Parkernes besøgstal

Disney's 11 forlystelsesparker verden over besøges hvert år af mere end 113 millioner gæster.