Kendte stjerner som Disney-figurer

Baggrund
I anledningen af forlængelsen af 'The Year of a Million Dreams'-kampagnen, bringer vi her en fotoserie med kendte stjerner i rollerne som deres yndlings Disney-figurer.
Fotografen Annie Leibovitz, har taget disse fantastiske billeder af kendte film- og sportsstjerner i rollerne som deres yndlings Disney-figurer. Billederne er blevet brugt verden over som marketings-fotos for Walt Disney World's succesfulde "The Year of a Million Dreams"kampagne. [201]Scarlett Johansson som Askepot. Scarlett fortalte senere, at hun ikke kunne vente med at få sit diadem på, da Askepot altid har været hendes favorit Disney-film. [197]Beyoncé i rollen som Alice fra "Alice i Eventyrland" sammen med Oliver Platt og Lyle Lovett. [200] Tennisspilleren Roger Federer poserer som Kong Arthur fra "Sværdet i Stenen". [198]Tidligere Mary Poppins-skuespiller Julie Andrew er Den Blå Fe fra "Pinocchio" og Abigail Breslin ("Little Miss Sunshine") er hendes fe-lærling. [196]Fodbold-ikonet, David Beckham, folder sig ud som Prins Phillip fra "Tornerose". [199]Rachel Weisz nyder dyrelivet i sin rolle som Snehvide fra filmen af samme navn.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Will Ferrell og Jack Black fotograferes som Disney-spøgelser

De to komikere Will Ferrell og Jack Black er sammen med Jason Segel blevet fotograferet af den hæderkronede fotograf Annie Leibovitz til fotoserien Disney Dream Portrait. Her er en eksklusiv bag kulisserne-video fra settet.

FOTO: Endnu flere kendte stjerner som Disney-figurer

For tredje gang har Disney spurgt Annie Leibovitz, en af verdens dygtigste og dyrest betalte portrætfotografer, om at forevige en række superstjerner i rollerne som kendte figurer fra Disney's tegnefilm gennem tiderne. Se de nye fotos med bl.a. Penelope Cruz, Jeff Bridges og Alec Baldwin her.

Disney tattoveringer

Der findes mange Disney-fans over hele verden. Og nogle fans går længere end andre for at vise deres kærlighed til verdens næststørste underholdningsselskab. Hundredevis af fanatikere får tattoveret et minde eller en kærlighedserklæring til firmaet eller en af deres film eller parker. Her vises et udpluk af Disney-tattoveringer fra hele verden.

Disney i samarbejde med Google Earth

Walt Disney Parks & Resorts går i alliance med Google Earth for at levere 3D-rundture i fire Disney-parker og 22 Disney-hoteller.

(flere) kendte stjerner som Disney-figurer

Den stjernespækkede fotoserie af Annie Leibovitz fra 2007, får nu selskab af 4 nye billeder.

Ugens Disney-billede

Hver uge præsenteres et nyt Disney-billede her på Disney Online.