Vind en "Toy Story 3"-DVD

Nyheder
Den mest anmelderroste film i hele 2010 og den mest succesfulde animationsfilm i historien udkommer snart på DVD her i Danmark. Du kan vinde et eksemplar af Pixars "Toy Story 3". Se her hvordan.
Den mest anmelderroste film i hele 2010 og den mest succesfulde animationsfilm i historien udkommer snart på DVD her i Danmark. Du kan vinde et eksemplar af Pixars "Toy Story 3". Se her hvordan.


Den 5. december 2010 udkommer Disneys største animationsfilm nogensinde på DVD og BluRay. DisneyOnline.dk udlodder 2 eksemplarer til et par heldige vindere. Sådan vinder du:

Tryk på "Synes godt om"-knappen oppe til højre på denne side. 
DisneyOnline.dk har netop fået sin egen Facebook-side og vi vil gerne have rigtig mange der kigger med på vores daglige nyheder, Disney-updates, filmtrailere og flotte billeder. Blandt alle dem der bliver Facebook-fans af DisneyOnline.dk inden den 2. december, trækker vi lod og finder to heldige vinder af en Toy Story 3 DVD.

Find DisneyOnline.dk på Facebook: http://www.facebook.com/pages/DisneyOnlinedk/109256902477152

Vinderne får direkte besked via Facebook.

Held og lykke.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Anmeldere elsker Toy Story og Facebook

"Toy Story 3" og Facebook-filmen "The Social Network" har fået de bedste anmeldelser i USA i 2010.

Toy Story-darlings laver kortfilm på Hawaii

"Skabt-for-hinanden"-parret Barbie og Ken fortsætter Toy Story-eventyret. I en ny Pixar-kortfilm skal de to dukker på tur til Hawaii.

VIND: 'Fantasia' og 'Fantasia 2000' på DVD

Flash din Disney-samling og vind to af Walt Disneys mest spektakulære animerede klassikere på DVD. Læs her hvordan.

Toy Story 3 på skøjter

Disney/Pixar bringer nu Toy Story legetøjet ud på den kolde is med det nyeste "Toy Story 3 On Ice"-show der havde premiere i går i USA.

Toy Story 3 skal ses i 3D - hjemme i stuen

At dømme efter en ny reklamebrochure, træder Disney sig meget snart ind i hjemme-3D-markedet, når Toy Story 3 inden længe udkommer på Blu-ray 3D.

Konkurrence maj 08

I denne måned kan du vinde 'Pixar Short Films' på DVD, hvis du gætter hvad 5 film har til fælles.