Anders Lund Madsen skriver historie til Anders And-blad

Nyheder
Talkshowværten Anders Lund Madsen har fået lov til at forfatte en historie til en kommende udgivelse af Anders And & Co.
Talkshowværten Anders Lund Madsen har fået lov til at forfatte en historie til en kommende udgivelse af Anders And & Co.


Den fjollede talkshowvært fra DRs Det Nye Talkshow, Anders Lund Madsen, har tidligere udgivet bøger som "Madsens Æ Ø Å" og "Hold Masken eller der Falder Brænde Ned". Men nu debuterer Lund Madsen også som tegneserieforfatter. I den kommende udgivelse af Anders And & Co. der kommer på gaden d. 4. december er en af Andeby-historierne skrevet af den tidligere Sorte Spejder Anders Lund Madsen, beretter DR Kultur.

"Jeg har skrevet historien for at imponere de folk, jeg kender. Blandt andet min søn Storm," fortæller Anders Lund Madsen.

DR-værten er selv en stor fan af ænderne fra Andeby og han så det som en stor ære at skrive sin egen Anders And-histore.
"Jeg håber, at læserne bestormer Egmont (som udgiver Anders And & Co., red.) og mig med breve, så jeg kan få til at skrive en historie igen," udtaler Anders Lund Madsen.

Anders And & Co. med Carl Barks-historien "Den 
Gyldne Hjelm" (1954) fra dengang bladet stadig var 
Danmarks suverænt største ugeblad.

I Lund Madsens historie, der hedder "Den Højeste And i Jorden", bliver Andersine kidnappet af miniænder, så Anders And og nevøerne må komme hende til undsætning.

Det engang så populære Anders And & Co. har kæmpet med stadig faldende salgstal. Men efter at Egmont Serieforlaget tidligere på året startede en kampagne der parodierede kendte danskere (bl.a. Sidney Lee og statsministeren) i bladet, er oplaget begyndt at stige for første gang i flere år. 

Så mon ikke vi kan forvente at se flere kendte gæsteforfattere skrive historier til Anders And & Co. i fremtiden?

Kilde: DR Kultur

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Anders And & Co. flytter ind i din smartphone

Nu kan man hente hele Andeby-universet ned fra nettet. Den nye Anders And-app gør det muligt for første gang at udvælge sine yndlingshistorier digitalt.

Gæstestjerner kan ikke redde Anders And

I det nyeste nummer af Anders And & Co florerer mobningen frit i Rip Rap og Rups klasse. Historien er et forsøg på at give bladet en mere social ansvarlig profil. Tidligere har man forsøgt sig med fiktive gæstestjerner i bladet for at løfte salget.

Endelig skal Anders And og Andersine giftes

De har kærestet siden 1940, men på torsdag finder Anders ringen frem og frier til Andersine.

Anders And-forfatter: Når vi mister respekten for figurerne, er det slut

Maya Åstrup har skrevet bryllupsplaner ind i Anders' liv, og det er helt okay, mener hun. Så længe det går galt.

Olsen Banden skal skaffe Andeby læsere

Anders And's besøg i Danmark, hvor han møder kendte danskere som Sidney Lee og Lars Løkke Rasmussen, har gjort 'Anders And & Co.'-bladet populært igen. Nu skal Anders And møde ingen ringere end Olsen Banden.

Anders And bliver revet væk

Flere kiosker melder om udsolgt af det nyeste Anders And-blad, hvor Anders besøger Danmark og bl.a. møder Sidney Lee og Lars Løkke Rasmussen.