Megan Fox holdt thanksgiving i Disney World

Nyheder
Kvinden der flere gange er blevet kåret til verdens lækreste, valgte at holde hele sin thanksgiving-ferie i Walt Disney World i Florida sammen med sin Beverly Hills 90210-mand.
Kvinden der flere gange er blevet kåret til verdens lækreste, valgte at holde hele sin thanksgiving-ferie i Walt Disney World i Florida sammen med sin Beverly Hills 90210-mand.


Megan Fox gik i weekenden i barndom og tog i Walt Disney World for at fejre den amerikanske højtid Thanksgiving. Fox brugte næsten tre dage i verdens største forlystelsesresort beliggende en kort køretur fra Orlando i Florida.

Turen blev tilbragt i selskab med hendes mand Brian Austin Green der stadig er mest kendt for sin rolle som David i tv-serien Beverly Hills 90210.Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

FOTO: Endnu flere kendte stjerner som Disney-figurer

For tredje gang har Disney spurgt Annie Leibovitz, en af verdens dygtigste og dyrest betalte portrætfotografer, om at forevige en række superstjerner i rollerne som kendte figurer fra Disney's tegnefilm gennem tiderne. Se de nye fotos med bl.a. Penelope Cruz, Jeff Bridges og Alec Baldwin her.

Underjordisk kommandocenter skal tackle Disney's køproblemer

Disney's parker i USA er plaget af et stadig større problem: lange køer til forlystelserne. De seneste års rekordhøje besøgstal har medført længere ventetid ved mange større attraktioner og Walt Disney World's ledelse tager nu drastiske midler i brug, for at dulme gæsternes utålmodighed.

Walt Disney World modstår Harry Potters magi

Fra i år har man kunne træde ind i en "ægte" Harry Potter-verden i Universal Studios i Florida fuldt udstyret med Hogwarts-slot, landsby, togstation og Hagrids hytte. Men selvom "The Wizarding World of Harry Potter" har været en gigantisk turistmagnet, har naboen Walt Disney World ikke mistet gæster.

VIDEO: Vred gæst kvæler Disney World-buschauffør

En ellers normal dag i Walt Disney World tog en dramatisk drejning da chaufføren af en officiel Disney-bus blev angrebet af en vred passager. Se videoen her.

Florida får prinsesse-mekka

Walt Disney World i Orlando, USA kan se frem til en stor udvidelse, når parken om cirka tre år åbner et sandt paradis for prinsesse-fans. Et nyt land bliver hjem for Ariel, Belle og Askepot.

Monorail-ulykke i Disney World dræber 21-årig

Disney har omsider offentliggjort detaljer om den togkollision der tidligere på måneden dræbte en togchauffør i Walt Disney World i Florida.