Toy Story 3 på skøjter

Nyheder
Disney/Pixar bringer nu Toy Story legetøjet ud på den kolde is med det nyeste "Toy Story 3 On Ice"-show der havde premiere i går i USA.
Disney/Pixar bringer nu Toy Story legetøjet ud på den kolde is med det nyeste "Toy Story 3 On Ice"-show der havde premiere i går i USA.


Det kom ikke som en stor overraskelse, at den mest succesfulde animationsfilm i historien endte med at blive opført som teaterstykke. Men hvor Skønheden & Udyret, Løvernes Konge, Den Lille Havfrue og Marry Poppins er blevet opført på Broadway, så kunne man i weekenden opleve figurerne fra Toy Story 3 på glat is i the Izod Center i New York.


Det farverige skøjteshow, "Toy Story 3 On Ice", er en videreudvikling af skøjteshowet "Disney On Ice" der opføres over hele verden og som bl.a. lagde vejen forbi Danmark sidste år. "Toy Story 3 On Ice" bød bl.a. på grønne plasticsoldater der kom svævende ned fra loftet i faldskærme, en latino-dansende version af Buzz Lightyear og optrædener med alle nye og gamle figurer fra hele Toy Story-trilogien.Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Broadway har fået en ny konge

Disneys 'The Lion King'-musical er nu officielt kongen på Broadway. Tidligere på ugen kom det frem, at den meget populære musical nu er den mest billetsælgende musical nogensinde.

Mød Disney-figurer på skøjter i Malmø

De største helte fra Disney Sjov kommer til Malmø i vinterferien, når det magiske skøjteshow Disney On Ice snart kan opleves på den anden side af Øresund.

Disney vil lave "Lilo & Stitch The Musical"

Der er åbenbart ingen grænser for, hvor mange af deres animerede film der kan laves om til teater-opsætninger hos Walt Disney. Nu skal historien om det blå rumvæsen der styrter ned på Hawaii laves som musical.

2010 var rekordår for Løvernes Konge-musical

Løvernes Konge har vist sig at være mere indbringende som teater-stykke end som tegnefilm. I London alene blev opsætningen set af over 820.000 mennesker sidste år, og på verdensplan har den prisvindende musical indbragt Disney-koncernen godt 24 milliarder kroner - det er over fem gange så meget som filmen tjente i biograferne.

Vind billetter til Disney On Ice (AFSLUTTET!)

Midt i den danske isvinter lægger det fantastiske skøjteshow Disney On Ice vejen forbi Danmark. Her kan du vinde billetter til den uforglemmelige forestilling

Disney-shows invaderer Danmark

Februar byder på en hel skov af storslåede Disney-forestillinger på dansk jord. Både efterfølgeren til den succesfulde danske High School Musical-forestilling, en ny omgang Disney On Ice samt Broadways Mary Poppins-opsætning på Det Ny Teater får alle premiere denne måned. Og du kan vinde billetter til det hele.