(flere) kendte stjerner som Disney-figurer

Nyheder
Den stjernespækkede fotoserie af Annie Leibovitz fra 2007, får nu selskab af 4 nye billeder.
Den stjernespækkede fotoserie af Annie Leibovitz fra 2007, får nu selskab af 4 nye billeder.

Fotografen Annie Leibovitz påbegyndte sidste år en langvarig fotoserie i anledning af Walt Disney World-kampagnen 'Year Of A Million Dreams'. Kampagnen løb først i 2007, men er nu blevet forlænget på ubestemt tid. Og derfor har Leibovitz fået lov til at portrætere yderligere 7 kendte stjerner.

Fotoserien viser film, musik, danse og sportstjerner i rollerne som deres yndlings Disney-figurer.

Se de første billeder i serien her.

Skuespillerinde og tidligere fotomodel, Jessica Biel, som indianeren Pocahonthas i billedet 'Where Dreams Run Free'.

Denne scene er kaldt 'Where You Never Have to Grow Up' og viser supermodellen, Gisele Bundchen, som Wendy, den verdenskendte danser, Mikhail Baryshnikov , som Peter Pan og skuespillerinden, Tina Fey, som Klokkeblomst.

Her ser vi Jennifer Lopez som Jasmin og hendes mand, Marc Anthony, som Aladdin fra filmen af samme navn. Billedet hedder 'Where a Whole New World Awaits'.

Det sidste billede skulle oprindeligt have været smeltet sammen med det foregående foto med Jennifer Lopez, men da der ikke var plads, fik Whoopi Goldberg sit eget foto i rollen som ånden Geenie fra 'Aladdin'.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

FOTOSERIE: Da Disneyland sejlede til Københvan

Krydstoigtskibet 'Disney Magic' har i løbet af sommeren besøgt Københavns havn fire gang. Sidst lagde DisneyOnline.dk's skribent Knak vejen forbi og kom hjem med denne fotoserie fra den flydende forlystelsespark.

Nye billeder fra 'Tron Legacy'

Walt Disney Pictures har frigivet en række nye billeder fra den kommende film 'Tron Legacy', som er en fortsættelse til 'Tron'.

FOTOSERIE: Vinter i Disneyland Paris

For øjeblikket oplever Europas største turistattraktion noget som de amerikanske Disney-parker aldrig får fornøjelsen af. Disneyland Paris er indhyllet i sne og is. Se billederne fra et Disneysk Winter Wonderland.

Smugkig på Wall-E spil

De første screenshots fra det kommene Wall-E computerspil er blevet lækket.

Cinderella Castle Royal Suite

I 'Magic Kingdom' i Walt Disney World, Florida, kan ægte Disney-fans være heldig at få opfyldt deres hedeste ønske. At overnatte i selveste den royale suite i Askepots slot, i parkens centrum.

Kendte stjerner som Disney-figurer

I anledningen af forlængelsen af 'The Year of a Million Dreams'-kampagnen, bringer vi her en fotoserie med kendte stjerner i rollerne som deres yndlings Disney-figurer.