Tre utrolige dokumentarfilm om Disney ude på DVD i dag

Nyheder
Det er nu muligt at tage på en fantastisk rejse gennem de legendariske Walt Disney arkiver og nyde tre vidt forskellige historier om henholdsvis Walt Disney, Sherman brødrene og den Anden Guldalder som udgives på DVD i USA i dag.
Det er nu muligt at tage på en fantastisk rejse gennem de legendariske Walt Disney arkiver og nyde tre vidt forskellige historier om henholdsvis Walt Disney, Sherman brødrene og den Anden Guldalder som udgives på DVD i USA i dag.


I år har Disney valgt at droppe den faste udgivelse af "Walt Disney Treasures", til fordel for hele tre nye dokumentarfilm der kan købes i Amerika fra i dag.

De tre nye film der alle beskriver vigtige epoker og personer i Disney-koncernens historie er:

"Walt & El Grupo: The Untold Adventures":

Filmen beskriver den legendariske rejse som Walt Disney og 10 af hans vigtigste animationsfolk tog til Sydamerika i 1941. Den amerikanske regering sendte Walt afsted for fremvise amerikansk kreativitet og de store muligheder der lå og ventede i USA på et tidspunkt hvor nazismen vandt fremmarch i bl.a. Brasilien, Peru, Chile og flere andre sydamerikanske lande. Walts 10 uger lange eventyr udmøntede sig bl.a. i de animerede klassikere "Saludos Amigos" og "The Three Caballeros".

Se trailer:


"The Boys: The Sherman Brothers' Story":

Historien om Robert B. Sherman og Richard M. Sherman, kendt i Hollywood som Sherman Brødrene. De to enestående sangskrivere vandt et hav af Grammys og Oscars for tidsløse Disney-sange til bl.a. Askepot, Mary Poppins, Sværdet i Stenen, Junglebogen samt den kommende nye Peter Plys-film.

Se trailer:

"Waking Sleepy Beauty":

Efter flere årtiers tørke og kreativ nedtur i Walt Disney Animation Studios var det i slutningen 1980'erne op til en håndfuld kreative mænd og kvinder at vække studiet tilbage til dets storhedstid. "Waking Sleeping Beauty" fortæller på medrivende vis, hvordan Disney tegnefilmsafdeling startede sin Anden Guldalder.

Se trailer:

Alle tre dokumentarfilm er et must for sande Disney-elskere og de fortæller detaljeret omkring nogle af de vigtigste og mest spændende vendepunkter og hovedpersoner i Disneys magiske historie.

Filmene kan desværre endnu ikke købes med danske undertekster eller med dansk cover. Men hvis du vil have fingrene i de originale udgivelser kan de fx findes HERKommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

'Bambi' udgives til marts i diamantudgave

Den nye række af særlige Diamond Edition-udgivelser fra Walt Disney Home Entertainment er den ekstra lækre efterfølger til de tidligere Platinum Edition. Om cirka en måned udkommer en af Walt Disney's mest elskede tegnefilm på Blu-ray i diamantudgaven: "Bambi".

Disney vil have 3D film hjem i privaten

3D film skal ses derhjemme. Det lader til at være tesen fra Walt Disney Studios der i løbet af 2011 vil udgive hele 15 Blu-ray Disney-film i 3D der skal ses på fladskærmen i privaten.

14 Disney-klassikere udgives som "Diamond Edition"

Disney Home Entertainment har annonceret de 14 Klassikere som vil udkomme som Diamond Edition på Blu-Ray og vil udkomme inden for de næste 7 år, 2 stk. pr. år ganske som i den gamle Platium Edition serie på DVD.

Monsters, Inc. på Blu-ray i 2009

Disney har netop meddelt, at Pixar's Monsters, Inc. bliver udgivet på Blu-ray i løbet af 2009. Der er endnu ikke sat en dato på udgivelsen.

DEN KOMPLETTE LISTE: Walt Disney's animerede klassikere

Snehvide, Dumbo, Fantasia, Peter Pan, Den Lille Havfrue, Løvernes Konge, Tarzan, Prinsessen og Frøen. De er alle uforglemmelige Disney-klassikere. Og her kan du se den samlede kanon over alle Disney's animerede biograffilm helt tilbage fra 1937 hvor det hele begyndte.

Ventede klassikere genudgives snart på DVD

Omsider kan det for mange snart blive en realitet at kunne føje film som Snehvide, Tornerose og Fantasia til samlingen med guldnumre.