Pirates of the Caribbean 5 og 6 optages samtidig

Nyheder
Allerede inden "Pirates 4" har fået premiere har Walt Disney Studios planer om, at de næste to film i rækken skal indspilles samtidig for at spare penge.
Allerede inden "Pirates 4" har fået premiere har Walt Disney Studios planer om, at de næste to film i rækken skal indspilles samtidig for at spare penge.


Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides har først premiere om cirka fem måneder, men der er allerede sikkert, at der kommer flere film i rækken af Pirates-eventyr. Mindst to film mere skriver HitFix der citerer unavngivne kilder hos Walt Disney Studios. 

De næste to film i Pirates of the Caribbean-serien (den femte og sjette film) skal efter planen optages samtidig ligesom de to første sequels "Pirates of the Caribbean: Død Mands Kiste" og Pirates of the Caribbean: Ved Verdens Ende" også blev.

Planerne afslører endnu intet om hvorvidt Johnny Depp vil fortsætte med at spille rollen som Jack Sparrow. Indtil videre kan man glæde sig til den nyeste piratfilm der netop har afsluttet indspilningerne og som får premiere til sommer.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Johnny Depp i snak om 'Pirates 5'

Johnny Depp har tidligere udtalt at han ikke vil lave en femte 'Pirates'-film, før der er gået lidt tid efter den fjerde. Men nu lader det til at Depp snart er klar til at skrive under på endnu et skumsprøjtende eventyr.

Jack Sparrow er en pengemaskine

Det fjerde pirateventyr med Johnny Depp i spidsen, 'Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand', har nu indtjent 1 milliard dollars på verdensplan.

Se filmcovers til den fjerde piratfilm

'Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand' kører stadigvæk i biograferne verden over, men allerede nu kan man få et indblik i hvordan de forskellige covers vil se ud.

PIRATFEBER: "I ukendt farvand" tjener 2 mia. kr. på en uge

Piraterne er kommet for at blive. Pirates of the Caribbean: I Ukendt Farvand er den hidtil mest succesfulde af Disney's Pirates-film. Siden premieren i torsdags har kaptajn Jack Sparrow allerede plyndret over to milliarder kroner fra glade biografgængere. Og sat en ny verdensrekord.

Pirat-legetøj skovler penge ind til Disney

"Pirates of the Caribbean"-filmene tjener ikke kun penge i biografer og på DVD'er. Siden den første film så dagens lys i 2003 har Disney's pirat-univers været en sand guldmine. Salg af "Pirates"-merchandise har nu rundet 8,6 milliarder kroner.

Johnny Depp i 'Pirates 4'

Nu er det omsider blevet bekræftet at Disney indspiller den fjerde film i rækken af 'Pirates of the Caribbean'. Og selvom flere af de velkendte skuespillere ikke vil være med i næste film, er Johnny Depp stadig ombord. Men det har ikke været billigt.