Disney runder 100 millioner Facebook-fans

Nyheder
Disney blev denne uge kronet til den nye konge af Facebook. Med et netværk af hundredevis af Facebook-sider har Disney tilsammen rundet 100.000.000 "likes".
Disney blev denne uge kronet til den nye konge af Facebook. Med et netværk af hundredevis af Facebook-sider har Disney tilsammen rundet 100.000.000 "likes".


Facebook-siden "Disney" har langt over 14 millioner fans, hvilket placerer underholdningsgiganten på en 30. plads over verdens mest populære Facebook-sider lige nu. Men efter at Disney sidste år begyndte at samle alle deres mindre Facebook-sider som fx Ariel, Biler og Anders And under én og samme Disney-side er antallet af "likes" ("synes godt om") fløjet gennem loftet.
denne side bliver alle Disneys Facebook-fans lagt sammen. Og i skrivende stund er tallet 102.269.894 fans worldwide. Disney var forholdsvist sent ude med at springe på Facebook-vognen. Først i august 2009 begyndte Disney jævnligt at vedligeholde deres Facebook-side. I dag er det en helt anden sag. Fem millioner nye Disney-fans kommer til hver uge og Disneys Facebook-hold forventer at runde 150 millioner fans allerede inden foråret 2011.

Som tak for den imponerende Facebook-rekord har Disney udsendt denne sejrsvideo:

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Virkelighedens Op-hus til salg på nettet

Det flyvende hus fra Disney/Pixar-filmen "Op" er rent faktisk blevet genskabt af virkelige materialer og gigantiske heliumballoner. Og nu kan det købes for 2 millioner kroner.

FOTO: Se virkelighedens 'Op'-hus stige til vejrs

National Geographic Channel og et hold af forskere, ingeniører og to balloneksperter fik for nylig sendt et til lejligheden bygget hus tre kilometer op i luften ved at bruge 300 to meter brede balloner inspireret af Pixar's animerede film 'Op'.

Disney erhverver sig børne-Facebook

Det sociale netværk Togetherville bliver kaldt for "Facebook for børn" og har over 4 millioner brugere. Togetherville er nu blevet opkøbt af The Walt Disney Company.

Disney passerer 1 million downloadede bøger i App Store

Disney Publishing har haft stort held med at sælge digitale bøger og book apps gennem Apples App Store. Over en million salg er det blevet til.

"Disney Tattoo Manden" vil fjerne 2.200 Disney-tatoveringer

I Disney-kredse har George Reiger altid været kendt som verdens største Disney-fan og er berømt for hans over 2.000 tatoveringer af Disney-figurer. Men nu er det slut. "The Disney Tattoo Guy" har fundet noget vigtigere end Disney.

DisneyOnline.dk ramt af fejl

Magien var forsvundet i weekenden fra vores site. Danmarks bedste Disney-side er nu online igen og slikker sår.