Oplev "Fantasia 2000" på tv en uge før DVD-udgivelsen

Nyheder
Den længe ventede udgivelse af Disney-klassikerne "Fantasia" og "Fantasia 2000" er lige på trapperne. Men allerede på fredag kan du tyvstarte og se den nyeste af de to mesterværker på dit fjernsyn.
Den længe ventede udgivelse af Disney-klassikerne "Fantasia" og "Fantasia 2000" er lige på trapperne. Men allerede på fredag kan du tyvstarte og se den nyeste af de to mesterværker på dit fjernsyn.


60 efter at Walt Disney kunne præsentere det banebrydende og legendariske musik- og filmmesterværk "Fantasia" kom den moderne efterfølger "Fantasia 2000". Begge Fantasia-film udkommer på DVD den 14. december efter lang tids efterspørgsel fra Disney-fan i hele Skandinavien.

Men hvis du ikke vente så længe så vises Fantasia 2000 på tv her i Danmark allerede på fredag den 10. december. Det er Disney Channel der har valgt at tage forskud på juleglæderne og sender hele klassikeren uden afbrydelser kl. 16:30.Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

"Phineas and Ferb" går til filmen

Disney er blevet så glade for tv-serien "Phineas and Ferb", at de nu vil lave en hel film baseret på den.

Premiere på Marvel's "Avengers" på Disney XD

Den 14. januar 2011 starter Disney XD opvarmningen til premieren på Avengers: Klodens mægtigste helte, en ny animeret actionserie med kultfigurerne fra Marveluniverset

VIND: 'Fantasia' og 'Fantasia 2000' på DVD

Flash din Disney-samling og vind to af Walt Disneys mest spektakulære animerede klassikere på DVD. Læs her hvordan.

Disney Channel byder på filmkavalkade i julen

Julen fejeres med en række storfilm for hele familien fra Disney

'Tron' laves som tegnefilm til DisneyXD

Disney har store planer og høje forhåbninger for den kommende Tron: Legacy. Filmens univers skal snart lægge grund til en helt ny animeret tv-serie til DisneyXD.

Ventede klassikere genudgives snart på DVD

Omsider kan det for mange snart blive en realitet at kunne føje film som Snehvide, Tornerose og Fantasia til samlingen med guldnumre.