Italien leverer skræddersyede tegneserier

Nyheder
Find dine yndlingstegneserier og få dem trykt i en flot bog med din egen forside sendt direkte til døren. Dette er virkeligheden for Italienere med hang til Disney-tegneserier. Og måske kommer tilbudet til Danmark.
Find dine yndlingstegneserier og få dem trykt i en flot bog med din egen forside sendt direkte til døren. Dette er virkeligheden for Italienere med hang til Disney-tegneserier. Og måske kommer tilbudet til Danmark.


Forestil dig, hvis du kunne slippe for de kedelige striber og de tegneserier der ikke interesserede dig. Det kan man nu i Italien. Disney Italy har lanceret en ny hjemmeside der gør det muligt at skræddersy din helt egen Disney-bog proppet med kun de bedste af dine yndlingsserier.

Siden, som kan finde HER, tilbyder et stort udvalg af især gamle Carl Barks-serier og værker af bl.a. Don Rosa som kan sammensættes fuldstændig efter eget ønske. Bogen bliver herefter trykket i en hardcover bog (hvor du selv vælger, hvordan forsiden skal se ud) og sendt hjem til dig. Hele herligheden kan fås for under 150 kroner.

Disney i Danmark har p.t. ingen planer om at lave et lignende website, men erkender at det kunne være et tilbud der kunne være interessant at tilbyde de danske forbrugere.Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Darkwing Duck-blade gemmer på skjulte Disney-hyldester

Hvis man leder lidt og har et indgående kendskab til Disney's tegnefilm, tegneserier og TV-serier, så kan du finde masser af gemte guldklumper i de amerikanske Darkwing Duck-tegneserier.

Carl Barks-serier genoptrykkes i eksklusiv udgave

Amerikansk forlag genoptrykker tegneren Carl Barks' tegneserie om Anders And.

Disney passerer 1 million downloadede bøger i App Store

Disney Publishing har haft stort held med at sælge digitale bøger og book apps gennem Apples App Store. Over en million salg er det blevet til.

"BOOM! Studios" udgiver Don Rosas samlede værker i USA

Den største nulevende Disney-tegneserieskaber er primært anerkendt og hyldet her i Europa. Men med den kommende række af Walt Disney Treasury-udgivelser, skal Don Rosas Andebyhistorier nu forsøge at trække opmærksomhed fra amerikanerne.

Forsider til Pixar-tegneserier afsløret

Boom! Studios udgiver om få måneder deres første Pixar-tegneserier baseret på blandt andet De Utrolige og Biler. Og nu er forsiderne blevet lagt på nettet.

75 uheldige år med Anders And - ny bog

I anledning af Anders And's 75 års jubilæum næste år, udgives en Walt Disney Treasures bog der gennemgår andens historie og fremtid med tegninger af Carl Barks, Don Rosa og mange flere.