Dobbelt Golden Globe-nominering til "To på Flugt"

Nyheder
Disneys nyeste prinsesse Rapunzel ligger op til en god award-sæson med to vigtige Golden Globe-nomineringer i et par store kategorier.
Disneys nyeste prinsesse Rapunzel ligger op til en god award-sæson med to vigtige Golden Globe-nomineringer i et par store kategorier.


"To på Prøve" er i følge anmelderne et længeventet hit fra Walt Disney Animation Studios der har haft mere end svært ved at skabe film som fortidens Skønheden & Udyret, Snehvide og Den Lille Havfrue. Med Rapunzel i front kan "To på Flugt" ganske givet blive Disneys næste nyklassiker.

Og hvis de næsten 1.000 millioner kroner i biografindtægter ikke er nok af en succesindikator, så kan et par filmpriser, måske slå det fast med syvtommersøm. Hvis heldet er med Disney næste måned, kan "To på Flugt" vinde hele to Golden Globe-priser der er blandt de vigtigste filmpriser i USA.


"To på Flugt" er nomineret to kategorier:

BEST ANIMATED FEATURE FILM
Despicable Me
How to Train Your Dragon
The Illusionist
Tangled (To på Flugt)
Toy Story 3

BEST ORIGINAL SONG
“Bound To You” (Burlesque)
“Coming Home” (Country Strong)
“I See The Light” (Tangled / To på Flugt)
“There’s a Place For Us” (The Chronicles of Narnia)
“You Haven’t Seen The Last of Me”  (Burlesque)


I kampen om titlen som bedste animerede film, skal Rapunzel dyste mod sine venner fra Pixar. Toy Story 3, som i øvrigt er en af årets store Oscar-favoritter er nemlig også nomineret i samme kategori. Disneys 'Alice i Eventyrland' er desuden også nomineret i to kategorier. 

Golden Globe prisen uddeles i Hollywood den 16. januar 2011.Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disneyland Paris får miniudgave af Rapunzels tårn

I et tilgroet hjørne af Disneyland i Paris er der netop blevet rejst et klart bevis på, at Disney's "To på Flugt" snart får premiere i Europa. En miniatureudgave af Rapunzels eventyrtårn er blevet ny fast del af Fantasyland.

VIDEO: Festlig rundtur hos Walt Disney Animation Studios

I forbindelse med færdiggørelsen af "To på Flugt", har Disneys medarbejdere lavet denne lille musikvideo der giver et fuldstændig unikt indblik i Disneys hemmelige værksted, hvor magien bliver animeret.

"Tangled" slår "Løvernes Konge"

Siden 1994 har Disney-klassikeren "Løvernes Konge" haft Walt Disney Animation Studios' rekord som den mest indbringende film på åbningsdagen. Nu er er førstepladsen blevet erobret af Rapunzel i hendes anmelderroste Disney-film "Tangled".

Rapunzel sætter Thanksgiving-rekord

"To på Flugt" satte ny indtjeningsrekord i USA i går, da den havde premiere i de amerikanske biografer.

'Tangled' bliver til 'To på flugt'

Den danske titel på Disneys næste animerede "klassiker" ligger langt fra den engelske originaltitel 'Tangled'.

Wall-E vinder Golden Globe

Årets Golden Globe for Bedste Animerede Film gik i går som forventet til Wall-E.