Walt Disney World modstår Harry Potters magi

Nyheder
Fra i år har man kunne træde ind i en "ægte" Harry Potter-verden i Universal Studios i Florida fuldt udstyret med Hogwarts-slot, landsby, togstation og Hagrids hytte. Men selvom "The Wizarding World of Harry Potter" har været en gigantisk turistmagnet, har naboen Walt Disney World ikke mistet gæster.
Fra i år har man kunne træde ind i en "ægte" Harry Potter-verden i Universal Studios i Florida fyldt udstyret med Hogwarts-slottet, landsby, togstation og Hagrids hytte. Men selvom "The Wizarding World of Harry Potter" har været en gigantisk turistmagnet, har naboen Walt Disney World ikke mistet gæster.


Walt Disney World i Florida er sluppet nådigt efter åbningen af det spektakulære "Wizarding World of Harry Potter" i den rivaliserende park kort derfra: Universal Studios.

Det nye Harry Potter-land indeholder bl.a. en gigantisk Hogwarts-bygning, en hel landsby med butikker der sælger flyvende koste, tryllestave, godter og andre magiske ting samt en togstation, to rutsjebaner, Hagrids hytte og meget andet. Og som forventet valfartede titusindevis af Harry Potter-fans til deres nye mekka i månederne efter åbningen i sommers.


Men selvom Universal Studios fik 36 % flere gæster denne sommer takket være Potter & co. så led Disney ingen nød. Det samlede besøgstallet i Walt Disney Worlds fem forlystelsesparker forblev det samme: cirka 47 millioner gæster.

Se hvor mange mennesker der besøger Disneys parker over hele verden HER:Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

VIDEO: Vred gæst kvæler Disney World-buschauffør

En ellers normal dag i Walt Disney World tog en dramatisk drejning da chaufføren af en officiel Disney-bus blev angrebet af en vred passager. Se videoen her.

Florida får prinsesse-mekka

Walt Disney World i Orlando, USA kan se frem til en stor udvidelse, når parken om cirka tre år åbner et sandt paradis for prinsesse-fans. Et nyt land bliver hjem for Ariel, Belle og Askepot.

Ingen finanskrise i Disneyland

Selvom folk i de meste af verden stadig holder på pengene, er Disney's forlystelsesparker ikke mærket af finanskrisen. 2009 blev et år med rekordmange besøgende for Disney Parks & Resorts.

Amerikanske soldater får fri adgang til Disney-parker i 2009

I forbindelse med de amerikanske Disney-parkers nye What Will You Celebrate-kampagne, får alle aktive og pensionerede soldater gratis billeter til Disneyland, Californien og Walt Disney World, Florida.

Disneyland Resort Paris proppet til randen

I den forgangne weekend oplevede Disneyland i Paris en usædvanlig begivenhed. Resortet nåede sin maksimale kapacitet på 85.000 gæster på en enkelt dag. Det betød kaos og gratis goder for de ventende besøgende.

Walt Disney World verdens bedste

'World Travel Awards' har netop uddelt prisen for verdens bedste temapark. Og vinderen blev verdens aller største temapark, Walt Disney World i Florida.