VIND: 'Fantasia' og 'Fantasia 2000' på DVD

Nyheder
Flash din Disney-samling og vind to af Walt Disneys mest spektakulære animerede klassikere på DVD. Læs her hvordan.
Flash din Disney-samling og vind to af Walt Disneys mest spektakulære animerede klassikere på DVD. Læs her hvordan:


Fantasia (1940) og Fantasia 2000 (2000) er et par MEGET anderledes Disney-tegnefilm. Selvom animationen er uovertruffen, så giver de tegnede musikstykker en uforglemmelig filmoplevelse som ligger langt fra fx Peter Pan, Pocahontas og Prinsessen og Frøen.

Nu kan du vinde begge klassikere (klassiker nr. 3 og klassiker nr. 38) ved at vise din Disney DVD-samling frem. Sådan gør du:

1. Gå til DisneyOnline.dk's Facebook-side: http://www.facebook.com/pages/DisneyOnlinedk/109256902477152

2. Upload et billede på "væggen" af din samling af Disney DVD'er.

Alle som "synes godt om" DisneyOnline.dk på Facebook er automatisk med i lodtrækningen om Fantasia og Fantasia 2000, men hvis du uploader foto af din samling, fordobler vi dine chancer for at vinde.

Held og lykke. Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Oplev "Fantasia 2000" på tv en uge før DVD-udgivelsen

Den længe ventede udgivelse af Disney-klassikerne "Fantasia" og "Fantasia 2000" er lige på trapperne. Men allerede på fredag kan du tyvstarte og se den nyeste af de to mesterværker på dit fjernsyn.

Vind en "Toy Story 3"-DVD

Den mest anmelderroste film i hele 2010 og den mest succesfulde animationsfilm i historien udkommer snart på DVD her i Danmark. Du kan vinde et eksemplar af Pixars "Toy Story 3". Se her hvordan.

Fantasia kommer måske alligevel i 2010

Flere Amerikanske webshops og uofficielle Disney-sider her igen sat dato på genudgivelserne af Fantasia og Fantasia 2000.

Begge Fantasia-film udgives på Blu-ray

De er blevet kaldt for nogle af Disney's mest banebrydende og smukke film. Og nu kommer de snart begge i "Diamond Edition" på Blu-ray inklusiv ny Fantasia-kortfilm. Se den fantastiske trailer her.

Ventede klassikere genudgives snart på DVD

Omsider kan det for mange snart blive en realitet at kunne føje film som Snehvide, Tornerose og Fantasia til samlingen med guldnumre.

Konkurrence maj 08

I denne måned kan du vinde 'Pixar Short Films' på DVD, hvis du gætter hvad 5 film har til fælles.