Disney fejrer højtiden med verdens største juleparade

Nyheder
Når amerikanerne vågner op juledag, kan de traditionen tro tænde for fjernsynet og nyde Disneys livetransmiterede juleparade. Men i år bliver det større end nogensinde før.
Når amerikanerne vågner op juledag, kan de traditionen tro tænde for fjernsynet og nyde Disneys livetransmiterede juleparade. Men i år bliver det større end nogensinde før.


"Disney Parks Christmas Parade" er juleklassiker på TV i USA og har været det siden slutningen af 1980'erne. Den 25. december bliver juleparaden i Magic Kingdom i Walt Disney World transmiteret direkte ud i TV-stuerne over hele USA.

I år har Disney valgt at skrue op for blusset og lavet showet mere spektakulært end nogensinde før - både på TV og i parken. I år strækker Disneys juleparade sig over hele kontinentet og afvikles simultant i både Florida og Californien.

Se reklame for Disney Park Christmas Parade 2010 her:

I år vil der bl.a. være live musik leveret af Mariah Carey, Nick Cannon, Selena Gomez og mange flere. Værten er Ryan Seacrest, som også er frontmand for American Idol.

Danskere må desværre kigge langt efter muligheden for at nyde Disneys overflødighedshorn af musik, parader, shows, dans og julehygge. For herligheden sendes udelukkende på den Disney-ejede amerikanske TV-kanal ABC Family.
Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Det vidste du ikke om "Disneys Juleshow"

Læs sjove fakta om et af julens mest sete tv-programmer i Danmark.

Disneys Juleshow endte med kedelige gentagelser

Det meste var som det plejede, da Disneys Juleshow traditionen tro blev vist på TV i går juleaftensdag. Men hvor indslaget typisk bliver afrundet med et par splinternye klip fra kommende Disney-film, var der i år ikke meget nyt over de to "overraskelser".

VIDEO: Disneys Juleshow

Siden 1969 har Disneys juleshow været fast del af danskernes TV-jul. Hvis du ikke kan vente til juleaften kl. 16:00, kan du se de legendariske juletegnefilm her.

VIDEO: Disney-jul verden over

Julesæsonen er skudt i gang. Og Disney er mestre i at gøre denne højtid ekstra magisk. Her er en samling videoer der tager dig jorden rundt og viser, hvordan Disneys forlystelsesparker fejrer jul.

En ny juleklassiker er født: "Prep & Landing"

Da Walt Disney sidste år producerede den lille animationsfilm "Prep & Landing" for den amerikanske tv-station ABC, høstede den gode anmeldelser og vandt flere priser. Nu lader det til den bliver en årlig tradition. Se hele filmen her.

Disney's Juleshow

Så blev det december. For mange mennesker betyder det et besøg i kirken, julegaver, dans om juletræet, flæskesteg, mandelgaver og familiehygge. Men julen ville aldrig være den samme uden 'Disney's Juleshow'.