KUN I DAG: Vind en ekstra julegave fra Disney

Nyheder
Nu kan din juleaften blive en lille smule bedre, hvis du bliver den heldige vinder af en julepakke fra Toys 'R' Us fyldt med Disney-overraskelser. Se her hvad du skal gøre.
Nu kan din juleaften blive en lille smule bedre, hvis du bliver den heldige vinder af en julepakke fra Toys 'R' Us fyldt med Disney-overraskelser. Se her hvad du skal gøre:


Glædelig jul.

I dag - og kun i dag - kan du vinde en "hemmelig" pakke fra Toys 'R' Us. Pakkens indhold er en overraskelse, men vi kan afsløre, at kassen indeholder ca. 15 forskellige små Disney-gaver til børn i alderen 3 - 6 år. Legetøjet spænder fra Disney-prinsesser og "Toy Story" til "Tron Legacy", "Biler" og "Mickey Mouse Klubhus".

For at vinde kassen skal du klikke over på DisneyOnline.dk's Facebook-site og skrive din yndlingssætning fra en Disney-film på "væggen". Start sætningen med at skrive "CITAT:"

Vinderen bliver fundet i morgen den 25. december og pakken vil fremsendt inden nytår.

Held og lykke.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

VIDEO: Disneys Juleshow

Siden 1969 har Disneys juleshow været fast del af danskernes TV-jul. Hvis du ikke kan vente til juleaften kl. 16:00, kan du se de legendariske juletegnefilm her.

VIDEO: Disney-jul verden over

Julesæsonen er skudt i gang. Og Disney er mestre i at gøre denne højtid ekstra magisk. Her er en samling videoer der tager dig jorden rundt og viser, hvordan Disneys forlystelsesparker fejrer jul.

En ny juleklassiker er født: "Prep & Landing"

Da Walt Disney sidste år producerede den lille animationsfilm "Prep & Landing" for den amerikanske tv-station ABC, høstede den gode anmeldelser og vandt flere priser. Nu lader det til den bliver en årlig tradition. Se hele filmen her.

Elite-alfer redder julen for Disney

'Prep & Landing' er en ny tv-film animeret af Disney i anledning af julen. Og den 30 minutter lange feature er allerede dømt til at blive en ny juleklassiker.

Disney's Juleshow

Så blev det december. For mange mennesker betyder det et besøg i kirken, julegaver, dans om juletræet, flæskesteg, mandelgaver og familiehygge. Men julen ville aldrig være den samme uden 'Disney's Juleshow'.

Julelys over Disneyland

Disneyparkerne rundt om i verden sparer absolut ikke på lyset i disse juletider.