Disneys Juleshow endte med kedelige gentagelser

Nyheder
Det meste var som det plejede, da Disneys Juleshow traditionen tro blev vist på TV i går juleaftensdag. Men hvor indslaget typisk bliver afrundet med et par splinternye klip fra kommende Disney-film, var der i år ikke meget nyt over de to "overraskelser".
Det meste var som det plejede, da Disneys Juleshow traditionen tro blev vist på TV i går juleaftensdag. Men hvor indslaget typisk bliver afrundet med et par splinternye klip fra kommende Disney-film, var der i år ikke meget nyt over de to "overraskelser".


Disney årlige juleshow på DR afsluttes altid med, at Jesper Fårekylling præsenterer et par overraskelser tilde danske seere. Det plejer normalt at være et par helt nye filmteasere der aldrig er blevet vist før, som fx. da man kunne nyde de første scener fra "Monsters, Inc." og da Lille Kylling tonede frem på skærmen og leverede en speciel hilsen til danskerne.

Men i går var det nok de færreste der for alvor blev overraskede. Det første klip var nemlig fra 2006's "Biler", hvor Bumle Lynet McQueen tager ud på traktor væltning. Der blev ikke vist klip eller trailer for "Biler 2" der har premiere til sommer.

Bumle og Lynet vælter traktorer i "Biler":

Den anden "overraskelse" var to sammenklippede sekvenser fra Walt Disney Animation Studios' "To på Flugt". Selv om der her trods alt var tale om en ny biograffilm, har begge klip været i heftig rotation på nettet i månedsvis.
Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Det vidste du ikke om "Disneys Juleshow"

Læs sjove fakta om et af julens mest sete tv-programmer i Danmark.

VIDEO: Disneys Juleshow

Siden 1969 har Disneys juleshow været fast del af danskernes TV-jul. Hvis du ikke kan vente til juleaften kl. 16:00, kan du se de legendariske juletegnefilm her.

Krig mellem Anders And og Chip & Chap censureret fra juleshow

Disneys Juleshow på DR har ikke altid været så idyllisk og hyggeligt som vi kender det i dag. I "gamle dage" var det fyldt med bomber og skyttegrave.

VIDEO: Disney-jul verden over

Julesæsonen er skudt i gang. Og Disney er mestre i at gøre denne højtid ekstra magisk. Her er en samling videoer der tager dig jorden rundt og viser, hvordan Disneys forlystelsesparker fejrer jul.

En ny juleklassiker er født: "Prep & Landing"

Da Walt Disney sidste år producerede den lille animationsfilm "Prep & Landing" for den amerikanske tv-station ABC, høstede den gode anmeldelser og vandt flere priser. Nu lader det til den bliver en årlig tradition. Se hele filmen her.

Disney's Juleshow

Så blev det december. For mange mennesker betyder det et besøg i kirken, julegaver, dans om juletræet, flæskesteg, mandelgaver og familiehygge. Men julen ville aldrig være den samme uden 'Disney's Juleshow'.