"Disney Dream"-skibet er næsten færdigt

Nyheder
Hvordan bygger man en flydende forlystelsespark og hvad ligner det? Det kan du se her, hvor Disney's folk lægger sidste hånd på det største Disney-krydstogtskib til dato.
Hvordan bygger man en flydende forlystelsespark og hvad ligner det? Det kan du se her, hvor Disney's folk lægger sidste hånd på det største Disney-krydstogtskib til dato.


Det er ikke småting der skal sættes på plads og gøres klar, når et krydstogtskib med plads til over 4.000 passagerer skal færdiggøres inden de første gæster træder ombord. Men når der er tale om et Disney-krydstogtskib er mængden af detaljer, gadgets, rekvisitter, figurer, malerier og højteknologi uset.

Her kan du se, hvordan Disneys folk kræser for kvaliteten og detaljerne kun 14 dage inden "Disney Dream" for første gang skal sejle sine passagerer ud på åbent hav:


"Disney Dream" bliver det hidtil største Disney-skib og vil forøge Disney-flådens samlede kapacitet med over 50 %. De to ældre skibe "Disney Magic" og "Disney Wonder" vil om et par år få selskab af endnu et nyt gigantisk søsterskib: "Disney Fantasy".Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Kristen bøn til Disney-ceremoni forarger

Navngivningen af Disney's nye krydstogtskib 'Disney Dream' sprudlede af musik, dans... og bøn. Disney har de seneste dage modtaget adskillelige henvendelser fra ikke-kristne publikum til ceremonien, der forarges over, at Disney Cruise Line vælger at bruge den kristne religion i deres shows.

Se AquaDuck i aktion på Disneys nye krydstogtskib

Disney Dream-skibet blev søsat tidligere på måneden. En af de mest spektakulære nyskabelser som dette skib byder på er den lange vandrutsjebane der snor sig rundt på taget af det enorme skib. Se den første video af AquaDuck her.

Nyt Disney-skib på jomfrurejse med jubelråb

Det første Disney krydstogtskib der er blevet bygget i over et årti nåede i dag en stor milepæl, da det kunne sejle ud i det tyske farvand på sin jomfrurejse hjem mod USA.

Nyt Disney-skib fyldt til bristepunktet

Det nye krydstogtskib Disney Dream kan allerede melde udsolgt på de første 50 caribbiske sejltogter her et halvt år før dets jomfrurejse.

Rotte invaderer Disney-skib

Byggeriet af det næste store krydstogtskib i Disney Cruise Line-familien kører på fuld damp. Og når 'Disney Dream' stævner mod nye horisonter næste år bliver det med en helt særlig gnaver om bord.

Disneys to nye skibe er navngivet

Forleden begyndte byggeriet af yderliger to enorme krydstogtskibe til Disney Cruise Line. Og i dag er navnene blevet offentliggjort.