Egern slukkede for strømmen i Walt Disney World

Nyheder
To drillesyge egern listede sig ind en strømcentral i Walt Disney World og forårsagede en timelang mørklægning af dele af resortet.
To drillesyge egern listede sig ind en strømcentral i Walt Disney World og forårsagede en timelang mørklægning af dele af resortet.


Julelysene i Walt Disney World i Orlando, Florida blev pludselig slukket juleaften, da et strømafbrud mørklagde flere hoteller og over 20 forlystelser. Strømsvigtet skyldtes to lokale egerne der havde forvirret sig ind i en el-central og gnavet løs på flere vigtige ledninger.

I næsten en time, måtte tusindvis af gæster undvære den stemningsfulde belysning i Magic Kingdom og dele af Disneys Hollywood Studios, indtil fejlen blev fundet og elektriciteten kunne genetableres.

De to egern overlevede ikke hændelsen.Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Endelig skal Anders And og Andersine giftes

De har kærestet siden 1940, men på torsdag finder Anders ringen frem og frier til Andersine.

Underjordisk kommandocenter skal tackle Disney's køproblemer

Disney's parker i USA er plaget af et stadig større problem: lange køer til forlystelserne. De seneste års rekordhøje besøgstal har medført længere ventetid ved mange større attraktioner og Walt Disney World's ledelse tager nu drastiske midler i brug, for at dulme gæsternes utålmodighed.

Anders And sagsøges for at være en "pervers stodder"

Ifølge en 27-årig amerikansk mor er Anders And en pervers stodder. Han gramsede nemlig på hende under et besøg i Walt Disney World.

Fire nye Disney-hoteller hylder animationen

Når Walt Disney World bliver udvidet med fire nye hoteller i 2012, bliver det næsten muligt at overnatte midt i en animationsfilm. Se de første skitser af hotellerne der hylder Den Lille Havfrue, Find Nemo, Løvernes Konge og Biler.

VIDEO: Vred gæst kvæler Disney World-buschauffør

En ellers normal dag i Walt Disney World tog en dramatisk drejning da chaufføren af en officiel Disney-bus blev angrebet af en vred passager. Se videoen her.

Anders And anklaget for sexchikane

Han ser måske glad og uskyldig ud. Men en amerikansk kvinde fra Pennsylvania er ikke i tvivl: Under et nyligt besøg i Disney World gramsede Anders And på den chokerede mor til tre.