Nu skal amerikanerne slikke Buzz Lightyear i nakken

Nyheder
United States Postal Service fremviste i går et sæt frimærker der fra det nye år kommer i brug i USA. De nye mærker portrætterer fem af Pixar's mest populære figurer.
United States Postal Service fremviste i går et sæt frimærker der fra det nye år kommer i brug i USA. De nye mærker portrætterer fem af Pixar's mest populære figurer.


Walt Disney har siden 2004 haft et tæt samarbejdet med USA's svar på Post Danmark, United States Postal Service, og har bragt amerikanerne frimærker med Mickey Mouse, Løvernes Konge, Klokkeblomst, Bambi og Walt himself frem til Disney-serien af frimærker blev afsluttet i 2008.


Fra starten af januar er det igen tid til at pynte sine breve med animationens helte, når Pixar Animation Studios trykker fem af deres films mest elskede figurer på et nyt sæt mindefrimærker.

De fem nye frimærker er en del af serien "2011 Memorable Cultural Icons" og vil indeholde motiver fra "Biler", "Ratatouille", Toy Story", "Op" og "Wall-E".Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Virkelighedens Op-hus til salg på nettet

Det flyvende hus fra Disney/Pixar-filmen "Op" er rent faktisk blevet genskabt af virkelige materialer og gigantiske heliumballoner. Og nu kan det købes for 2 millioner kroner.

Se fotos fra Barbie og Kens Pixar-ferie på Hawaii

Toy Story-manien lever videre. Den nye kortfilm fra Pixar, "Hawaiian Vacation", er blot den første i rækken af nye animerede miniproduktioner med Buzz, Woody, Barbie og Ken i føresædet. Her kan du se de første fotos fra kortfilmen her.

Pixar gør animationen lyslevende

Animation er bedst kendt fra tegnefilm og computeranimerede film. Men som Pixar Animation Studios viser i denne video, kan de også få fysiske modeller og figurer til at se lyslevende ud for øjnene af dig. Se hvordan de opnår den magiske effekt i "Pixar Zoetrope".

Disney-figurer i alle størrelser

Snehvide, Lynet McQueen, Stitch og Simba. Disney's elskede figurer kommer i alle størrelser, og nu kan man se præcis hvor store (eller små) Disney's 250 vigtigste figurer er i forhold til hinanden.

Flere karakterplakater til 'Toy Story 3'

Pixar's kommende 'Toy Story 3' byder på hele 14 nye karakter. Og nu kan fans få et nærmere kig på to af de 14 karakter.

Luxo Jr. skyldig i bogstavdrab?

I en ny animeret parodi bliver Pixar's kæreste eje taget under kærlig behandling.