Disneyland Paris får miniudgave af Rapunzels tårn

Nyheder
I et tilgroet hjørne af Disneyland i Paris er der netop blevet rejst et klart bevis på, at Disney's "To på Flugt" snart får premiere i Europa. En miniatureudgave af Rapunzels eventyrtårn er blevet ny fast del af Fantasyland.
I et tilgroet hjørne af Disneyland i Paris er der netop blevet rejst et klart bevis på, at Disney's "To på Flugt" snart får premiere i Europa. En miniatureudgave af Rapunzels eventyrtårn er blevet ny fast del af Fantasyland.


Gemt godt af vejen fra de tusindvis af daglige gæster i Disneyland Paris, kan man nu se Rapunzels eventyrlige tårn sådan som det ser ud i filmen "To på Flugt". Den fire en halv meter høje konstruktion er lavet i Californien og er en tro kopi af filmens tårn, hvor hovedpersonen Rapunzel bliver holdt indespærret.

Det lille "hemmelige" sted i Fantasyland i Disneyland Paris, hvor det nye tårn er blevet rejst, har siden parkens åbning i 1992 været dedikeret til prinsessen Rapunzel. Men indtil denne uge så det tidligere og væsentligt mindre tårn således ud: 


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

"To på Flugt" fortsætter med "Tangled Ever After"

En ny TV-film med figurne fra To På Flugt er på vej i 2012 på Disney Channel.

Oh lá lá! Sådan bliver Ratatouille-forlystelsen i Disneyland Paris

Officiel Disney-artwork der viser den kommende Ratatouille-forlystelse er blevet fundet på et rådhus i den franske by Chessy. En yderst ihærdig Disneyland Paris-fan aflagde kontoret et besøg og fik taget disse billeder, så du nu kan få et første glimt af, hvordan den spektakulære attraktion vil tage sig ud om få år.

OVERBLIK: Disney's parker verden over

The Walt Disney Company ejer og opererer 12 forlystelsesparker på tre kontinenter. Har du styr på hvilke og hvor? Få overblikket her.

Europas største Disney-butik på vej i Paris

Den Disney-butik der åbner på Strøget i København til foråret bliver en lilleput-forretning i sammenligning med "World of Disney"-butikken der p.t. er ved at blive bygget i Disneyland Paris. Se hvordan Europas største shoppingmekka for Disney-elskere kommer til at se ud.

VIDEO: Festlig rundtur hos Walt Disney Animation Studios

I forbindelse med færdiggørelsen af "To på Flugt", har Disneys medarbejdere lavet denne lille musikvideo der giver et fuldstændig unikt indblik i Disneys hemmelige værksted, hvor magien bliver animeret.

Florida får prinsesse-mekka

Walt Disney World i Orlando, USA kan se frem til en stor udvidelse, når parken om cirka tre år åbner et sandt paradis for prinsesse-fans. Et nyt land bliver hjem for Ariel, Belle og Askepot.